Totaal zorg Wonen
Image default
Woonkamer

Ga vocht in huis tegen met permanente vochtbestrijding

Condens op de ramen. Een muffe lucht in huis. Schimmels en lelijke vochtplekken op muren. Dit zijn bekende signalen van vochtproblemen. Problemen die je liever niet hebt. Zodra je deze signalen constateert is het tijd voor definitieve vochtbestrijding, want wanneer je te lang in een vochtige omgeving woont kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid.

Een verhoogd gezondheidsrisico door vochtproblemen in huis

We koken, douchen, en hangen de was op. Hele dagelijkse werkzaamheden die ervoor zorgen dat er vocht in huis ontstaat. Wanneer er structureel te veel vocht in de woning is dan levert dit vochtproblemen in huis op. De permanente hoge luchtvochtigheidsgraad tast de woning aan, maar ook de gezondheid. Vooral mensen die last hebben van astma of bronchitis lopen een verhoogd gezondheidsrisico. Het is daarom noodzaak om hier iets aan te doen. Het schrijver systeem lost dit vochtprobleem definitief op!

Wat is vochtbestrijding van Schrijver Systeem

Het Schrijver Systeem bestaat uit duurzame muurelementen. Deze elementen worden in de buitenmuur van de woning geplaatst waardoor er een permanente luchtcirculatie ontstaat. Het overtollige vocht dat in de woning zit wordt naar buiten ‘gezogen’ en afgevoerd via de muurelementen. De vorm van vochtbestrijding gebeurt op geheel natuurlijke wijze zonder dat er energie aan te pas hoeft te komen. Kortom, het Schrijver Systeem is een duurzame oplossing om voor altijd af te zijn van vochtproblemen.

Weten of jouw woning te vochtig is? Doe de check!

Soms valt overtollig vocht in de woning niet altijd op. Dit komt onder meer door het seizoen en regelmatige ventilatie. Door regelmatig de afzuigkap te gebruiken of het ventilatiesysteem in de badkamer aan te zetten wordt vocht afgevoerd. Dan lijkt het lijkt alsof er geen sprake is van teveel vocht in huis, maar vocht kan zich ophopen in muren waardoor het alsnog de woning aantast. 

Twijfel je of jouw woning last heeft van vochtproblemen? Op de website van Schrijver Systeem staat een checklist om dit zelf te kunnen beoordelen. Aan de hand van tien punten weet je of de woning in aanmerking komt voor het Schrijver Systeem®.

Vochtproblemen permanent opgelost met Schrijver Systeem

Vertoont de woning signalen van teveel vocht? Het Schrijver Systeem is een slimme oplossing om dit permanent op te lossen. Met in de buitenmuur aangebrachte prefab-elementen wordt overtollig vocht afgevoerd. Voor altijd! De werking is voor 100% gebaseerd op natuurlijke luchtstromingen. Reken definitief af met vochtproblemen in huis en vraag om de gratis offerte vochtbestrijding van Schrijver Systeem.

https://schrijversysteem.nl/