Totaal zorg Wonen
Image default
Kleur en Stijl

Trouwringen waar jullie van gaan stralen

Voor unieke trouwringen hoeven jullie niet de stad in naar een juwelier. Je kunt je online oriënteren bij Bijzondere Trouwringen. En zit er iets tussen waar jullie enthousiast over zijn, dan kun je via de website een afspraak maken met edelsmid Hildardjan. Hij maakt hoogstpersoonlijk alle ringen op ambachtelijke wijze. De edelsmederij is gevestigd in Veenhuizen. Je kunt ter plekke de ringen bekijken, passen en al je wensen kenbaar maken. Hij zal de maten van jullie ringvingers opmeten, zodat hij snel aan de slag kan met jullie trouwringen. Voordat jullie weer vertrekken, krijgen jullie nog een rondleiding en een kijkje in de keuken van het mooie vak van Hildardjan. Is Veenhuizen ver van jullie woonplaats? Dan is het misschien handiger om een bezoekje te brengen aan een van de twee trouwringenstudio’s. Je kunt terecht in Amersfoort of in Diemen. Naast edelsmid is Hildardjan ook juwelenmonteur. Dit is een expertise die niet alle edelsmeden bezitten. Een juwelenmonteur maakt sieraden met een exclusieve, hoge waarde. We hebben het dan over juwelen van goud en platina.

Meerdere opties voor trouwringen in goud

Zijn jullie op zoek naar hippe trouwringen in goud? Als je het assortiment ringen op Bijzondere Trouwringen bekijkt, zitten er vast een paar tussen die jullie bevallen. Bij een gouden ring denk je in eerste instantie misschien aan een klassiek model. Natuurlijk is dat een optie, maar er is nog veel meer mogelijk. Hier een kleine opsomming:

-trouwringen in geelgoud met een gelen saffier;

-trouwringen van gematteerd, warm geelgoud;

-gouden ringen met een diamant;

-organische gouden ringen met een zandstructuur;

-trouwringen in geelgoud met een fantasiestijl;

-gouden trouwringen met in de damesring een briljant.

Op de website staan foto’s en uitgebreide beschrijvingen. Zo kun je over de ring met de naam Eterno bijvoorbeeld lezen dat deze in het midden een dieper deel heeft en dat de randen schuin oplopen. In tegenstelling tot veel andere ringen is de bovenkant van de Eterno hol in plaats van bol. Hij krijgt hierdoor een frisse, hippe look.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl