Totaal zorg Wonen
Image default
Bedrijven

Dit zijn de verbouwingstrends van komend seizoen

Een nieuwe keuken of een nieuwe tuin, een andere badkamer of een aanbouw. Wat je ook graag aan je woning wilt veranderen, inspiratie opdoen is nooit verkeerd. Trends veranderen elk jaar en daarom is het altijd goed om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ben je net verhuisd of ben je van plan om je woning een make over te geven? Met deze trends op het gebied van verbouwen voor het komend seizoen kun je inspiratie opdoen om je woning helemaal trendy te verbouwen!

Verbouwtrends voor in huis

Ben je van plan om je badkamer te gaan verbouwen? Bij een badkamerverbouwing begin je meestal met de indeling. Door het hetzelfde te houden, bespaar je veel geld omdat het sanitair niet hoeft te worden afgebroken. Als je een badkamer met veel ruimte hebt, is een vrijstaand bad een ideale aanvulling voor deze ruimte. Maak de bodem en zijkanten van het bad beter geïsoleerd, zodat het water langer warm blijft en je het minder vaak hoeft bij te vullen. Een andere leuke tip voor in je badkamer is een vloerkleed neerleggen in je badkamer. Het is niet alleen comfortabel en warm aan de voeten, maar ook aangenaam voor het oog!

Verbouwtrends voor buiten

Wil je je tuin volledig verbouwen of slechts een aantal onderdelen aanpakken? Beiden zijn uiteraard mogelijk! Een van de bekendste trends in de tuinwereld is de overkapping aan huis. We zien een overkapping aan huis de laatste jaren steeds vaker. Er zijn veel soorten overkapping aan huis. Denk bijvoorbeeld aan een houten variant of een aluminium variant. Ook kun je je overkapping aan huis geheel op maat laten maken, zodat deze helemaal is afgestemd op je wensen. Daarnaast is de

Wil je je tuin zo verbouwen dat je meer ruimte hebt om te zitten? Kies er dan bijvoorbeeld voor om een groot terras te maken in je tuin. Je kunt hierbij kiezen voor bijvoorbeeld een stenen terras of misschien wel een mooie houten vlonder waar je een lounge set op kunt zetten. Zo creëer je in je tuin meer ruimte om tot rust te komen!

https://noe-mar.nl