Totaal zorg Wonen
Image default
Bedrijven

Dit is de reden dat een tv wand zo populair is!

Heb je er al van gehoord? De nieuwste trend van 2020, het is de tv wand! Je kunt deze nu zelfs op maat laten maken, het is dan ook duidelijk dat de mogelijkheden oneindig zijn. Het grote voordeel is dat het hierdoor in ieder interieur past met allerlei verschillende materialen en kleuren. Ben je benieuwd naar de nieuwste trend of wil je deze misschien zelf in je woning laten plaatsen? Wij praten je natuurlijk graag bij over de nieuwste woontrends! Daarom behandelen we in dit artikel de tv wand en waarom het zo’n geweldig concept is. Je kunt er een laten maken bij Cinewall Deluxe!

De mogelijkheden van een tv wand

U kunt bladeren tot 40 tonen, in het geval dat u houtnerf of serieuze glans nodig heeft, is het ook mogelijk om 2 tonen te gebruiken in de filmverdeler en zelfs spiegelende ingangen. Meet uw maten, getagd en ontvang vermaningen zonder enige verplichting. Al met al kunnen we dus zeggen dat er een hoop opties zijn voor de tv wanden. Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is, kijk dan eens op internet! Of maak dan opnieuw een afspraak met onze counselors en zij zullen een vrijblijvend plan maken.

Er zijn ook meer dan genoeg extra opties zoals extra ruimte of een haard. Plaats je tv in een geweldige tv wand met bijvoorbeeld ruimte voor een opwekkende haard, een soundbar, extra extra ruimte en uitstekende verfraaiingen. Alles gemaakt door uw inschattingen en wensen door een ervaren geschoolde arbeider tegen een redelijke prijs.

Tv wand kosten

Natuurlijk ben je ook benieuwd naar de kosten voor een tv wand, deze kunnen nog wel eens uiteenlopen. Het is daarom verstandig om eens te kijken naar een offerte op maat bij een bedrijf dat tv wanden op maat maakt zodat je weet wat de kosten zullen zijn.