Totaal zorg Wonen
Image default
Winkelen

De perfecte decoratie voor je muur

De perfecte decoratie voor je muur

Wanneer we bezig gaan met de inrichting van ons huis, dan denken we vaak aan meubels, de vloer, accessoires en raambekleding. Toch is er één ding die vergeten wordt en van essentieel belang kan zijn om van je huis een echt thuis te maken. Dan hebben we het over de muren. De muren bestrijken namelijk een groot deel van ons interieur. We zien dat er vaak wordt gekozen voor een neutrale kleur en eventueel een klok. Toch bieden de muren zoveel meer dan dat! Om je een idee te geven hebben we hieronder enkele inspiraties voor je samengesteld.

Behang

Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of het is wel verkrijgbaar, dan hebben we het over behang. Of het gaat om een bepaalde kleur of prent. Je kunt het zo persoonlijk maken als dat je zelf wilt. Juist daarom is het de perfecte decoratie als het gaat om de aankleding van onze muur. Houd er wel rekening mee, dat wanneer je dit doet, je niet je volledig huis in dezelfde kleur behangt. Vaak is één muur het advies. Je kunt er dan, afhankelijk van de prent en de kleur voor kiezen voor een schilderij,muurcirkel of klok.

Schilderij

Als we denken aan decoratie voor aan onze muur, dan is vaak een klok wat het eerst  wordt genoemd. Deze wordt doorgaans gevolgd door een schilderij en ookmuurcirkels winnen steeds meer aan populariteit. Een schilderij is vaak ontzettend persoonlijk en kan daarom volledig naar eigen smaak en inzicht worden uitgekozen. Afhankelijk van je eigen stijl en inrichting kun je bepalen wat je het beste vindt passen. Zo zijn zwart/wit schilderijen op dit moment erg populair.

Cirkels

Ronde vormen zijn bij veel architecten en interieurstylisten ontzettend populair. Dit komt doordat een groot deel van de meubels vaak een vierkante of rechthoekige vorm hebben. Door dit te combineren met ronde vormen zoals bijvoorbeeld een ronde poef ofwandcirkels haal je letterlijk de scherpe randjes uit je interieur. Cirkels zorgen dus niet enkel op zichzelf voor een boost van je interieur, maar ze hebben ook een versterkten effect voor de rest van je interieur.