Totaal zorg Wonen
Image default
Verwarming

De nieuwe elektrische eco kachel met accumulator

HJM kachels met accumulator.

De in Spanje en dus binnen Europa gemaakte elektrische eco kachels van HJM hebben een accumulator. Dit houdt in dat de temperatuur die tijdens het opwarmen wordt opgewekt meteen opgeslagen wordt in een accumulator zodat men als de kachel uitgezet wordt deze nog gedurende een lange periode zijn warmte kan afgeven. Hiermee is een zeer hoog rendement te verkrijgen en kan met aanzienlijk op de energiekosten besparen.

Het familiebedrijf HJM wat staat voor Hermanos Julian M (de Broertjes Julian M) maken al elektrische kachels sinds 1981 en hebben vanaf het begin al uitsluitend kwaliteit en eco produkten willen maken. Ook technisch vernuft staat hoog in het vaandel.

Zo zijn de HJM1000 en HJM2000 kachels tevens uitgevoerd met extra snufjes die het gebruikers gemak vergroten. Denk aan een deur-raam open detectie die de elektrische kachel automatisch uitschakeld als een deur of raam open staat. Maar ook de ingebouwde kilowatt uur meter is handig om in de gaten te houden hoeveel energie er nu daadwerkelijk verbruikt wordt.

Beide electrische kachels hebben de mogelijkheid het vermogen in 3 standen in te stellen en naast het handige accumulator verhaal zijn ze tevens in dagdelen of per week te programmeren. U bepaalt exact wanneer hij wel of niet moet verwarmen en kunt ook hiermee weer energie besparen. Als er niemand thuis is hoeft de kachel immers niet aan te staan en energie te verbruiken. De ingebouwde chrono thermostaat meet continue of de ingestelde waarden wel worden bereikt en zorgt ervoor dat zo nodig deze wordt aangepast.

De mooi vormgegeven electrische kachels zijn leverbaar in 1000 en 2000 Watt in de kleur wit, spatwaterdicht en uiteraard voorzien van een oververhittings beveiliging. De montagebeugels voor muurmontage worden bij de kachel in de doos meegeleverd.

Heeft u interesse in deze kachel kijk dan eens op de website van ElektrischeBoiler.EU in deze link.

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/Elektrische-Kachels/HJM-elektrische-kachel-2000Watt