Totaal zorg Wonen
Image default
Meubels

Comfortabele eetkamerstoelen

Zit jij veel aan de eettafel omdat je geen eigen kantoor hebt of zit je er graag met het bezoek? Dan is het wel belangrijk om comfortabele eetkamerstoelen te hebben. Gelukkig kan dit met de stoelen van They&Me. Bij dit bedrijf kun je zelf de perfecte stoel samenstellen zodat het bij jouw complete interieur past. 

Unieke design 

Het is heel eenvoudig om bij They&Me een eigen stof te kiezen en te zien hoe de door jou gekozen stoel in jouw woonkamer staat door een 3D configurator. Het samenstellen is eenvoudig, eerst kun je kiezen of je een armleuning wil. Verder kun je de stoffering en kleur kiezen van de zitting en rugleuning. Ook kun je de kleur van het onderstel aanpassen van de stoel. 

Als deze stappen doorgenomen zijn kun je door een QR code te scannen met je telefoon zien hoe de stoel in jouw woonkamer staat. Dit is een eenvoudige manier om te kijken of de samengestelde stoel bij de rest van jouw interieur past. 

Kom je er toch zelf niet uit welke stoffering je moet kiezen voor je stoel? Het team van They&Me staat voor jou klaar. Ze geven je graag advies en helpen jou om de perfecte combinatie te creëren met de rest van het interieur.  

De stoelen van dit bedrijf zijn comfortabel, zodat je heerlijk kunt ontspannen op de door jou samengestelde stoel. Uiteraard hebben deze stoelen een lange levensduur! Door deze stoelen geregeld te onderhouden gaan ze dus nog jaren mee! Voor meer informatie neem gerust een kijkje op deze website.

https://theyandme.com/stoelen/eetkamerstoelen/