Totaal zorg Wonen
Image default
Vloeren

De charme van echt hout in de voordelen van keramiek met houtlook vloertegels.

Houtlook vloertegels zijn vloertegels die eruit zien als een houten vloer. Maar deze vloertegels zijn gemaakt van keramiek. De houtlook vloertegels zijn een populair alternatief voor houten vloeren vanwege hun duurzaamheid, lage onderhoudskosten en ruime keuze aan stijlen en afwerkingen.

Het gevoel van echt hout in de vorm van keramiek

Houtlook vloertegels zijn vloertegels van keramiek gemaakt. Het keramiek wordt gebakken van zand, klei en andere materialen. Op dit gebakken materiaal wordt vervolgens een houtlook geprint. Door de goede technologie van tegenwoordig is de houtlook op keramiek niet meer te onderscheiden van echt. Zo krijgt u het gevoel van echt hout in de voordelen van keramiek met houtlook vloertegels. Houtlook vloertegels wordt ook wel keramisch parket genoemd.

Gemakkelijk in onderhoud

Een van de grootste voordelen van houtlook vloertegels is dat de vloertegels gemakkelijk te onderhouden zijn. De tegels zijn namelijk bestand tegen vocht en krassen, wat betekent dat ze geschikt zijn voor bijna elke ruimte in het huis. Inclusief de badkamer en keuken. Bovendien kunnen de tegels gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek en milde zeep. Door de gesloten poriën trekt er niets in de tegels zelf!

Duurzamer dan echt hout

Houtlook vloertegels zijn ook duurzamer dan echte houten vloeren. Ze kunnen jarenlang meegaan zonder dat ze hun kleur verliezen of beschadigen. Bovendien hoeven ze niet te worden geschuurd en geverfd zoals echte houten vloeren, wat betekent dat ze minder belastend zijn voor het milieu. Geniet jarenlang van een houtlook in alle ruimtes met deze vloertegels.

Keuze genoeg

Natuurlijk is er ook een breed scala aan stijlen en afwerkingen beschikbaar binnen ons assortiment aan houtlook vloertegels. Ze kunnen worden gekozen om te passen bij bijna elke inrichting of stijl. Of je nu houdt van de rustieke charme van een eikenhouten vloer, of de moderne uitstraling van een wengé vloer, er is een houtlook tegel die aan je wensen voldoet.

Bespaar op de kosten

In vergelijking met echte houten vloeren, zijn houtlook vloertegels ook betaalbaarder. Hoewel de aanschafprijs misschien iets hoger is dan die van sommige andere vloeropties, zullen de lagere onderhoudskosten en lange levensduur op de lange termijn geld besparen.

Enkel voordelen met houtlook vloertegels

Al met al bieden houtlook vloertegels een duurzame en stijlvolle optie voor elke ruimte in het huis. Met hun lage onderhoudskosten en grote keuze aan stijlen en afwerkingen, zijn ze een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een houten vloerlook zonder de hoge kosten en onderhoud van echte houten vloeren.

https://www.regge-tegels.nl/vloertegels/houtlook-vloertegels/