Totaal zorg Wonen
Image default
Verbouwen

Boobox de mobiele opslagruimte, wat een uitkomst.

Wil jij ook je inboedel opslaan zonder gedoe?

Het is een geweldig avontuur om een nieuw huis te vinden en intussen je huidige woning in Venlo te verkopen. Het is vaak ook één van de grootste stressperiodes in je leven. In de praktijk komt er namelijk behoorlijk wat bij kijken. Natuurlijk is het verstandig om je huidige woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. Eerst bekijk je hoe jouw huis het best tot zijn recht komt. Creëer zoveel mogelijk ruimte met voldoende meubels en geef potentiële kopers een goed idee van de mogelijkheden van jouw huis. Zoek je wellicht opslagruimte Venlo voor een renovatie of verbouwing? In de meeste gevallen moet je je dierbare en kostbare meubels dan tijdelijk ergens anders opslaan. Ook het overlijden van een familielid of een nieuwe baan kan de reden zijn dat je op zoek bent naar een opslagruimte in Venlo.

Geld en tijd op transport en opslaglocatie besparen

Voordat je kiest voor een bepaalde vorm van opslag is het van belang om eerst goed na te denken. De kosten voor de bekende ‘self-storage’ aanbieders zijn namelijk van meerder factoren afhankelijk. Opties waar je geen gebruik van gaat maken, daar wil je natuurlijk liever niet voor betalen. Opties die mede van invloed zijn op de prijs zijn verwarming, elektriciteit, makkelijk kunnen laden en lossen en onbeperkte toegang. Wellicht heb je deze opties helemaal niet nodig voor je opslagruimte die jij zoekt. Heb je opslagruimte Venlo gezocht en een locatie gevonden? Dan ben je er nog niet. In de meeste gevallen moet je zelf ook het transport van je woning naar de opslaglocatie regelen. Voor het transport ben je vaak weer aangewezen op verhuurbedrijven van aanhangwagens of verhuisbussen. Vervolgens moet je dan weer aan de slag met het vergelijken van prijzen en voorwaarden. Afhankelijk van de grootte van je gehuurde verhuisbus of aanhanger ben je redelijk veel tijd kwijt met heen-en-weer rijden en in- en uitladen. Tegenwoordig kan dit een heel stuk goedkoper én makkelijker!

Woon jij in de omgeving Venlo, Blerick, Baarlo en heb je een mobiele opslagbox nodig? Bel Boobox

Opslagruimte Venlo laten bezorgen, ophalen en opslaan

Uiteraard zijn er verschillende concepten voor de huur van opslagruimte. Er bestaat zelfs een nieuwe vorm van self-storage waarbij jij je huis niet eens meer uit hoeft. Deze nieuwe vorm van ‘mobiele’ self-storage wordt erg populair vanwege het gebruiksgemak tegen relatief lage kosten. Je huurt opslagruimte in de vorm van mobiele opslagboxen. Een mobiele opslagbox kun je voor de deur van je woning laten bezorgen en weer laten ophalen en opslaan. Je bespaart tijd en geld op de huur van een verhuisbus en benzine. Op-en-neer rijden naar de opslaglocatie hoeft immers niet meer. Je huurt het aantal benodigde opslagboxen en je betaalt niet onnodig voor onbeperkte toegang, verwarming en elektriciteit.

Meer weten over mobiele opslagruimte Venlo huren?

Mobiele opslag is de voordeligste variant van self-storage. Je dierbare spullen worden voor je woning opgehaald door het opslagbedrijf en teruggebracht wanneer het jou uitkomt. Zoek je opslagruimte Venlo? Een mobiele BOOBOX opslagbox huur je al vanaf € 69,- per maand. Je Boobox opslagbox wordt voor je deur bezorgd en past altijd. Je spullen inladen is het enige wat jij zelf doet. Boobox verzorgt het transport en de opslag in de opslaglocatie. Je spullen worden retour bezorgd wanneer jij ze weer nodig hebt. Reserveer eenvoudig je BOOBOX opslagbox online of vraag eerst geheel vrijblijvend een offerte aan via de website van boobox.nl. Weet je het niet? Telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0475-476319 mag natuurlijk ook.

https://boobox.nl/