Totaal zorg Wonen
Image default
Aanbiedingen

Het laten maken van een lichtplan voor een nieuwbouwwoning

Ik ging op zoek naar een bedrijf dat een goed en strak lichtplan kom maken voor mijn nieuwbouwwoning. Helaas ben ik gescheiden en ga ik nu op mijzelf wonen in een nieuwbouwwoning. Daarvoor heb ik bijna alles geregeld, behalve het licht. Ik wist maar niet wat ik er mee wilde doen of hoe ik het beste de sfeer in mijn huis kan creëren zoals ik het in mijn hoofd had. Daarom wilde ik graag een professional inschakelen die mij hierin kan helpen.

Samen met het bedrijf een lichtplan maken voor onze nieuwbouwwoning

Wat ik vooral zocht in het bedrijf was dat ik mee kan praten over het lichtplan van mijn nieuwbouwwoning. Soms dan heb je alleen een gesprek en dan heb je er niets meer te maken, maar ik wil er bij zijn. Gelukkig vond ik dat bedrijf erg snel bij Lichtkunde. Daar had ik een afspraak staan om eens te kijken waar ik naar op zoek was en hoe zij mij het beste konden helpen. We gingen samen rond een tafel zitten om alles te bespreken qua sfeerlichten en andere lichtfuncties. Na een paar uur hadden we een bepaalde tekening met details op papier staan en dat was precies wat ik wilde.

Precies zoals wij het wilden

Lichtkunde heeft onze brainstormsessie nog even verfijnd in een officieel en digitaal document. Deze stuurde ze naar mij op en ik zag meteen dat ze echt hadden geluisterd naar mijn feedback op hun ideeën en wat ik zocht in mijn huis. Het was precies zoals ik het wilde en het gaf ook een warme sfeer af. Ik ging akkoord met de versie van het lichtplan en deze werd verstuurd naar de bouwers van mijn nieuwbouwwoning. Nu zit ik lekker in mijn nieuwe huis en een heerlijk boek in mijn handen die goed te lezen is door het licht.

Lichtkunde

Bent u benieuwd wat Lichtkunde u kan aanbieden als bedrijf qua lichtplannen maken? Bekijk dan eens gerust de website van Lichtkunde via https://lichtkunde.nl/lichtplan-nieuwbouwwoning/ voor meer informatie over de diensten die zij aanbieden.