Totaal zorg Wonen
Image default
Aanbiedingen

Verhuurd huis stil verkopen voor het beste bod

Stel dat u ooit een 2e huis heeft gekocht, dan zult u er wellicht ooit huurders in hebben geplaatst. Op die manier hoefde u niet te verkopen en had u in feite 2 woningen. Dan komt er ooit een periode dat je wellicht beroep wilt doen op de waarde van het verhuurde huis. Dat zou inhouden dat u wellicht enkele tonnen euro’s bijgeschreven krijgt op de rekening. Je investering betaalt zich dan uiteindelijk uit indien u het pand verkoopt! Dat hoeft uiteraard niet altijd het geval te zijn, maar wellicht zoekt u naar een manier om een huurwoning te verkopen op een speciale manier! Ja want als u er nog steeds huurders in heeft zitten en u een goed rendement hierop heeft, dan is de kans groot dat u er meer voor kunt ontvangen bij het verkopen van een verhuurd huis dan bij een reguliere verkoop.

Aan de andere kant, stel dat u er geen huurders in heeft zitten, dan zult u voor een reguliere verkoopprijs kunnen gaan. Wat bedoel ik hiermee? Bij een reguliere verkoop via de openbare weg, zoals op Funda, dan bent u afhankelijk van de particuliere kopersmarkt. U kunt uw beleggingspand ook verkopen aan gespecialiseerde beleggingsbedrijven op het gebied van vastgoed. Deze kijken tevens naar de waarde van de verhuurmogelijkheden. Hier kijken reguliere kopers namelijk niet naar, omdat zij geen beleggers zijn.

Sons Real Estate is een bedrijf die een overkoepelend orgaan vormt van een grote groep beleggers. Bij Sons Real Esate zijn honderden actieve beleggers betrokken. Als u interesse heeft, hoeft u alleen uw pand aan te melden. Na een korte screening kunt u uw verhuurde woning dus binnen dit omvangrijke netwerk aanbieden. Waar vind dat tegenwoordig? Er zijn andere sites die dit aanbieden, ook gewoon Funda zelf. Maar het voordeel van de dienst die Sons Real Estate u biedt, is dat Sons volledig discreet te werk gaat. Want de verkopen vinden plaats als ‘stille verkoop’. U hoeft de woning dus niet op Funda te zetten. De huurders kunnen het pand zien en kunnen het gevoel krijgen dat ze wellicht een forse verhoging aan de broek krijgen. Of nog erger, dat ze niet meer in het beleggingspand kunenn blijven wonen.

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/waarde-woning-in-verhuurde-staat-bepalen/