Totaal zorg Wonen
Image default
Decoratie en accessoires

Bijna zomer wat doe jij voor je personeel

Bijna zomer wat doe jij voor je personeel

 

Het is bijna zomer. Veel bedrijven organiseren een dezer dagen een uitgebreide vrijdag middag borrel. Krijgt je personeel dan nog een extra geschenk? Een soort kerstpakket light. Een klein aandenken waarna hij of zij met vakantie gaat. Of heb je nog een mooie nieuwe klant binnen gehaald die je graag even in het zonnetje wil zetten. Allemaal goede redenen om nog even aandacht aan te geven voordat de zomer echt los barst. Wat geef je hem of haar doen? Wel eens gedacht aan wijnkist? Wat het helemaal afmaakt is een wijnkist laten bedrukken met je naam of een foto.

 

Wijnkist bedrukken

 

Een mooi gebaar richting je personeel is natuurlijk altijd goed om te geven. Een heerlijke fles wijn en dat in een wijnkistje en dat het liefst ook nog mooi bedrukt. Het materiaal wat gebruikt wordt voor een wijnkistje is vaak glad blank hout. Licht van kleur met een deksel die makkelijk open en dicht is te schuiven. Ideaal om een mooie fles wijn in cadeau te geven. Wat is er dan mooier om deze kist ook nog eens te laten bedrukken. Een mooie foto van hem of haar met zijn geliefde, zijn of haar kinderen. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een boodschap of het logo van je bedrijf. Allemaal mogelijkheden om een wijnkist te laten bedrukken.

 

Relatie geschenken is dat niet iets voor in de winter?

 

Absoluut waar. Maar sommige bedrijven kiezen ervoor om dit nu alvast te regelen. Naast de mogelijkheden om nog iets voor de zomer weg te geven. Kan je er ook voor kiezen om een natuurlijk nu al je kerst geschenken te regelen. In de zomer hebben bedrijven vaak de tijd voor nevenactiviteiten. Dit heeft met de vakantie te maken. Klanten zijn met vakantie en tijd voor handel is er niet. Ondernemers die door gaan tijdens de vakantie houden om die reden tijd over om alvast andere zaken te regelen zoals het organiseren van zaken of het regelen van kerst geschenken bijvoorbeeld. Dan heb je het maar vast geregeld!

 

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/wijnkisten-bedrukken/