Totaal zorg Wonen
Image default
Decoratie en accessoires

Verticale tuin voor buiten en binnen, Wandbekleding

Verticale tuin voor buiten en binnen

Doe mee met de trend en maak ook je eigen Verticale tuin, in een handomdraai is de tuin mooi gedecoreerd. Met een beetje fantasie een groene oase, greenwall in een plantentas.

Kweek bloemen, planten, kruiden, zaden. Ideaal voor een kleine ruimte en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Het is ideaal voor kleine ruimtes, ook een klein balkon of binnenplaats kan je wel een verticale tuin maken. Maar denk tevens binnenshuis aan de muur als wandbekleding. Maak een gezellige en groene sfeer.

Muren, Stadstuin, Tuinhekken, Balkon of serre bekleden met groen, heeft behalve esthetische redenen eveneens vele andere voordelen.

Je ziet het tegenwoordig steeds meer op bijvoorbeeld het vliegveld, wachtkamers, in de horeca, op de werkvloer. Het wordt ook wel greenwall of woolly pocket genoemd.

Rustgevend en Geluiddempend

Het is bewezen dat de verticale tuin een rustgevend effect geeft op onze gemoedstoestand en welzijn. Bovendien is het geluiddempend In een groene omgeving zijn we gelukkiger, minder gestressd en angstig en werken beter. Als de planten groeien, vangen zij koolstofdioxide op en zorft dit weer voor meer zuurstof. Een ideale oplossing voor een saaie muur, tuinhek, stadstuin, serre, dakterras, receptie, vergaderruimte binnenplaats, werkvloer of balkon in situaties voor kleine behuizing.

Voordelen van de verticale tuin:

  • Heeft weinig ruimte nodig 
  • Heeft een zeer gunstig effect op het binnenklimaat 
  • Geluiddempend
  • Regelt de luchtvochtigheid 
  • zorgt voor ontspanning en minder stress en leidt tot 15% minder ziekteverzuim 
  • Filteren en opvangen van fijnstof en produceren zuurstof

Begin vandaag nog met uw eigen gezonde en gezellige omgeving met een verticale tuin. In diverse maten. Wilt u aan de slag met een verticale tuin bestel deze in onze webhsop Kunsthaageu, binnen 2 werkdagen geleverd of ophalen in onze showroom in Haarlem.

https://kunsthaag.eu/product-categorie/jungle-wandmat-kunsthaag/