Totaal zorg Wonen
Image default
Banen en opleidingen

Assistent Kok

Als assistent-kok in de hotelbranche betekent dit dat jij en je team in onze restaurants de lekkerste gerechten voor gasten kunnen bereiden. Een afwisselende baan, je kunt een dag in de keuken van een pizzarestaurant staan ​​en een dag in de voorbereiding van de cafetaria.

Het recept voor één Assistent Kok

Mise-en-place: Voer diverse voorbereidende werkzaamheden uit, zoals het schoonmaken en snijden van groenten, het ondersteunen van chef-koks bij het bereiden van gerechten voor diverse restaurants volgens aangegeven recepten, zorgen voor een goede hygiëne in de keuken en op de werkvloer, en samenwerken met collega’s. De beste gastervaring Niels: “We hebben een heel goed team waarin we ons best zullen doen om elkaar te helpen. De sfeer is gemoedelijk en we herinneren elkaar altijd. We zijn als geoliede machines.”

Vaardigheden

Als assistent-kok proef je met veel enthousiasme eten, drinken en gastvrijheid De keukenbeleving is goed, maar niet noodzakelijk. Na een volledige inwerkperiode sta je graag in verschillende keukens. Stressbestendig; het drukke tempo van de keuken verraadt de gedachten van Niels: “Een hele gave baan, je kunt meer ervaring opdoen en groeien in de keuken. Ik leer elke dag meer van mijn collega’s Je kunt dus steeds meer bijdragen aan het team. ‘Opleiding minimaal mbo werk- en denkniveau

Over de werkgever

Wij voorzien u van een menu met een totaal uurloon tussen 10,95 euro en 13,12 euro (vrijetijds-CAO) Bijdrage reiskosten Fulltime werkweek (38 uur) is 25 vakantiedagen Flexibele arbeidsovereenkomsten met 24 of 32 uur per week , Je krijgt een vast aantal contracturen aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden; wil je werken en studeren in de keuken? Hier hebben we een interne opleiding voor het werken in een enthousiast, gelukkig team. Mooie arbeidsvoorwaarden. Heeft dit meer nodig? Solliciteer direct, upload je cv via de sollicitatiebutton, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over Albron Center

Met Parcs Albron kunt u elke reis in Center Parcs afronden. Met kwaliteitsvol eten en drinken, oprechte gastvrijheid en uitstekende service zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijke ervaring beleeft. U kunt ook met ons samenwerken in de restaurants van ons bedrijf, medische instellingen en zelfs in Starbucks

https://www.vindazo.nl/keywords/restaurant.html