Totaal zorg Wonen
Image default
Woningen

Rolgordijn voor velux dakraam bij ilumio.nl

Wil je graag verduisterende rolgordijnen kopen of laat je liever het zonnetje binnen met lichtdoorlatende Velux gordijnen? Wat je voorkeur ook geniet, bij ilumio.nl vind je zeker wat je zoekt en dat aan een voordelige prijs!

Verduisterende rolgordijnen voor optimale privacy

Op zoek naar rolgordijnen voor in je badkamer of slaapkamer? Dan kan je het best verduisterende gordijnen kopen. Bij Ilumio is er alvast keuze genoeg voor elk Velux dakraam, want ze zijn verkrijgbaar in alle afmetingen. Bovendien kan je kiezen uit verschillende kleuren, waaronder beige, donkerblauw en zwart.

Hierdoor kan je de rolgordijn kiezen die perfect past bij je interieur. Een Velux rolgordijn is de ideale keuze voor je badkamer, omdat het naast verduisterend ook vochtbestendig en schimmelwerend is. Doordat verduisterende rolgordijnen ook warmtewerend zijn, zal je nooit meer last hebben om in slaap te vallen door de warmte!

Laat de zon in je woning met lichtdoorlatende rolgordijnen

Een rolgordijn voor Velux dakraam is meestal verduisterend, maar in sommige gevallen is het interessant om te kiezen voor een lichtdoorlatende rolgordijn. Als je een hobbykamer op de bovenste verdieping hebt of als je het fijn vindt om wat zon door te laten in je slaapkamer, bieden lichtdoorlatende rolgordijnen de perfecte oplossing.

Op die manier laat je het zonnetje binnen en zorg je voor voldoende licht, waardoor je elektriciteit uitspaart. En daar word je natuurlijk alleen maar blij van! Ook voor lichtdoorlatende Velux gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen kan je bij ilumo.nl terecht!