Totaal zorg Wonen
Image default
Bedrijven

Zo krijg je samen de ideale keuken!

Je kunt natuurlijk meteen beginnen met een modeltekening van een keuken. Op die manier kun je direct invullen wat je keuken aan comfort moet bieden. Alleen of dat direct de ideale keuken oplevert, valt te bezien. Een groot probleem bij het uitzoeken van de keuken is namelijk vaak dat de smaak tussen twee mensen erg kan verschillen. Hoe kom je dan toch tot de ideale keuken? Lees het hier.

Industriële keukens versus romantische keukens

Soms liggen de smaken erg uit elkaar als de ene persoon telkens gaat voor industriële keukens en de ander voor romantische keukens dan wordt het ontzettend moeilijk. Romantische keukens en industriële keukens liggen wat dat betreft erg sterk uit elkaar. Toch kun je als de ene persoon erg gericht is op industriële keukens en de andere persoon op romantische keukens er wel uitkomen, samen. Zonder echtscheiding.

Het geheim? Kijk naar andere argumenten. Wie kook meestal, wat is belangrijk dat de keuken qua voorzieningen heeft? Liggen de smaken met de woonkamer ook zo ver uit elkaar?  Hoe zwaar weegt het interieur van de keuken voor de ene persoon en hoe zwaar voor de andere? Het zijn allemaal items die onderhandelingsruimte bieden.

Kijk ook naar mogelijkheden om elkaar tegemoet te komen. Wordt het toch een industriële keuken? Kijk dan of de keuken misschien wat romantischer kan worden gemaakt met wat foto’s of iets anders persoonlijks. Op die manier kan de ander misschien toch een romantisch gevoel bij de keuken ervaren.

Gewoon niet

Soms is het gewoon niet anders. Als je beide water bij de wijn doet, zorgt dit niet altijd voor de beste keuken. Het blijft een poldermodel keuken. Dat is niet altijd erg en vooral daar zit hem de kneep. Het huis hoeft namelijk niet perfect te zijn. Dat is een mooie les en elke keer als je die keuken ziet, zie je die les voor je. Het is echter wel 100% jullie samen keuken en dat maakt het nu net weer tot de ideale keuken voor jullie samen.