Totaal zorg Wonen
Image default
Aanbiedingen

Verbeterd recept doe-het-zelf tegellijmen

Bij Weber blijven we onze producten innoveren en verbeteren. Zo introduceren we een verbeterd recept voor onze doe-het-zelf tegellijmen. Dankzij onze nieuwe formule zijn de producten lichter te mengen en makkelijker te smeren. Daarnaast bieden we nu ook een ondersteunende tool voor de doe-het-zelver: Tegellijm.nl. Met behulp van de video’s, stappenplannen en e-learning cursussen bieden we de doe-het-zelvers allerlei tips & tools om hun tegelklus tot een succes te brengen.

In het professionele segment is Weber wereldwijd nummer 1 in tegellijmen. Met de introductie van onze vernieuwde formule trekken we dit door naar de doe-het-zelfmarkt. De recepten van de desbetreffende tegellijmen zijn uitgebreid gewijzigd, waardoor de tegellijmen nu lichter te mengen zijn, makkelijker uit de kuip komen, ze zich gemakkelijker tegen de wand of de vloer laten verwerken en veel minder morsen. Tevens beschikken we over een eco-variant, waarmee we weer een nieuwe stap zetten richting onze klimaat ambitie.

Oplossingen voor álle tegelklussen

In zijn totaliteit gaat het om vijf vernieuwde producten: Basis tegellijm, Flexibele tegellijm eco, Tegellijm groot formaat tegels wit, Flexibele lichtgewicht tegellijm grijs en Tegellijm snel.

Totaalpakket tegelen

iedere winkel is inmiddels voorzien van de nieuwe tegelproducten en het assortiment is compleet. Want de vernieuwde tegellijmen staan gezamenlijk in het schap met de voorbehandelingsmiddelen, de voegmiddelen in verschillende trendkleuren én de bijbehorende siliconenkitten in bijpassende kleuren.

Heb jij de vernieuwde formule al geprobeerd? Je kan onze nieuwe tegellijm in jouw lokale bouwmarkt terugvinden.

Op zoek naar doe-het-zelf inspiratie voor andere projecten in het huis? Bezoek dan nl.weber. We helpen je hier verder bij de volgende klussen:

https://www.tegellijm.nl/