Totaal zorg Wonen
Image default
Woningen

Welke interieur stijl past goed bij jou?

Ga je verhuizen of ben je gewoon toe aan een nieuwe inrichting in je huis? Dit kan een lastige opgave zijn want er zijn zoveel verschillende opties en mogelijkheden qua stijlen dat je misschien niet kunt kiezen. Daarom geef ik hier wat tips om je te helpen om de knoop door te hakken! Wanneer je meer informatie wil kun je ook altijd naar een winkel met meubels in Enschede bijvoorbeeld

Moodboard

Je bent klaar voor een verandering of om je nieuwe huis in te richten! Top en nu? Een moodboard is een goede manier om te bepalen wat voor stijl je mooi vind in je huis. Helemaal wanneer je meerdere mensen in huis hebt die hun mening willen inbrengen is dit een goede optie. Je kan Afbeeldingen op internet opzoeken van een bepaalde inrichting of stijl die je mooi vindt en bundelen op een bord. Hier krijg je een goed overzicht van wat iedereen mooi vindt en zo kun je samen tot een ideale inrichting komen!

Wat heb je al in huis?

Misschien zijn er al bepaalde meubels in huis waar je geen afscheid van wil nemen of die je heel mooi vindt. Dit kan ook een mooi begin punt zijn! Wie weet kun je de inrichting hieromheen bouwen of kan dit als inspiratie bron gebruikt worden. Op deze manier heb je een begin punt en hoef je niet alles nieuw te kopen. Wanneer je geen afscheid wil nemen maar het past niet goed in je nieuwe inrichting dan kun je ook altijd kijken of je het op een andere manier kunt stijlen.

Wat wil je bereiken?

Voordat je begint is het ook slim om te bedenken wat je wilt bereiken met je inrichting. Heb je altijd veel gasten over de vloer? Dan is het handig om veel zit plaatsen te creëren. Wil je graag een plekje waar je rustig een boek kunt lezen in de avond? Dan kun je daar een heerlijk hoekje voor bedenken. Wanneer je dit bedenkt dan heb je een begin punt en dan wordt keuzes maken al makkelijker.