Totaal zorg Wonen
Image default
Verbouwen

Wat zijn de kosten voor het spuiten van muren?

Wat zijn de kosten voor het spuiten van muren?

Wij krijgen vaak de vraag wat de kosten spuitwerk zijn wanneer je een muren spuiter gaat inhuren. Dit is afhankelijk van de dingen die je laat doen door deze persoon. Als je zelf alles afgeplakt en zorgt dat de ruimte leeg is dan moet je denken aan ongeveer €7,- per meter. Hoe meer ruimtes of oppervlak je laat spuiten hoe goedkoper de prijs kan worden. Bij enkele ruimtes of kleinere oppervlaktes is het vaak net even wat duurder.

Daarnaast bieden wij ook een totaalpakket waarbij je helemaal geen zorgen hebt. Voor een vaste lage prijs komt de schilder alles afplakken en spuiten. Daarnaast kan hij ook kitwerkzaamheden doen op plekken waar oneffenheden zijn. Het enige wat jij hoeft te doen is de ruimte leeg te maken. Vaak is het mogelijk om meerdere ruimtes in 1 dag te voorzien van een mooie nieuwe kleur. Dit scheelt je dus een hoop tijd en mensen die een nieuw huis hebben gekocht zweren hierbij. Je wil immers zo snel mogelijk erin trekken.

Kies voor strakke muren die mooi afgewerkt zijn

De muren spuiter is een man of vrouw die ervoor zorgt dat de muren goed en vakkundig worden afgewerkt. Zij verdelen met speciale spuittechnieken de verf gelijkmatig waardoor het resultaat vaak nog mooier is als bij verven. Wanneer de muren gestuct zijn plaatsen wij vooraf ook een voorstrijklaag erop. Dit om ervoor te zorgen dat de zuigende werking afneemt. Op deze manier krijg je geen oneffenheden en hoeven er vaak niet meer als 2 lagen gespoten te worden. Dit is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.

Snel en voordelig een muren spuiter inhuren

Een muren spuiter werkt uiterst efficiënt met het beste resultaat. In een lege ruimte is het spuiten van de muren vaak binnen enkele uren gebeurd. Afhankelijk van de grootte van de ruimte en natuurlijk of er veel hoeken en naden zijn. Doordat hij of zij hier minder lang mee bezig is betaal je ook minder uurloon en dat zie je onderaan de streep terug. Je krijgt ook nog eens 5 jaar garantie op het eindresultaat wat zeker een reden is om hiervoor te kiezen. Je wil immers jarenlang kunnen genieten van de mooie kleur in deze ruimte.

De voordelen en het prachtige eindresultaat

Het laten spuiten van de muren is niet alleen voordelig, maar levert ook nog eens het beste eindresultaat. Met verven moet je altijd goed opletten dat je niet teveel verf op de kwast doet. Echter moet je ook opletten dat je er niet te weinig op doet want ook dan zijn oneffenheden snel zichtbaar. Onze muren spuiters maken gebruik van de beste materialen en zijn opgeleid met meerdere spuittechnieken. Hierdoor zie je geen verschillen in de muren waardoor ze er mooi strak afgewerkt uit komen te zien. Het is belangrijk dat dit met een stabiele hand wordt gedaan, maar ook met een goede kwaliteit verf. Je zou het kunnen zien als een stukje investering in de toekomst.

Wanneer jij jouw wanden en plafonds wilt laten spuiten, kan schildersbedrijf Zoetermeer je daarbij helpen.