Totaal zorg Wonen
Image default
Gezondheid

Gebruik maken van een verlosbed en medische stoelen

Een verlosbed

Wanneer u in verwachting bent, is dat een mooie en spannende tijd. U zult regelmatig onderzocht worden door de verloskundige. Het bed waarop u slaapt, is belangrijk. U, als toekomstige moeder, zal goed moeten kunnen slapen. Daarom is comfort en ergonomie van het verlosbed voor de toekomstige moeder van groot belang. Het is aan te raden gebruik te maken van een verlosbed. De barende en kraamvrouw maken gebruik van het verlosbed. Bij een verlosbed wordt bij het ontwerp rekening gehouden met alle baringshoudingen die mogelijk zijn. In één handeling kan het bed worden omgezet als een dwarsbed. Ook de arts kan een ideale houding aannemen tijdens de bevalling. Het verlosbed is vooral gericht op comfort om rugklachten te voorkomen. Het verlosbed is door één persoon te bedienen. Dat kan ook als de zwangere vrouw in het bed ligt.

Andere belangrijke zaken bij een verlosbed

Het matras dat gebruikt wordt bij een verlosbed, is speciaal ontwikkeld. Het matras zal de moeder, zowel tijdens als na de bevalling, het ideale comfort verschaffen. Tijdens de ontwikkeling wordt er rekening gehouden met de nodige hygiëne door de richtlijnen van de hygiënepreventie te respecteren. Het verlosbed moet eenvoudig schoon te maken zijn. Daarom zijn de gebruikte materialen van groot belang. Het bezit een polyester hoes en een PU coating. Hierdoor zullen er geen vloeistoffen worden doorgelaten.

Het gebruik van medische stoelen

Er zijn veel patiënten die gebruik moeten maken van medische stoelen. De medische stoelen zijn speciaal ontwikkeld voor patiënten. Tijdens de ontwikkeling van de medische stoelen wordt rekening gehouden dat er verschillende behoeftes zijn. Medische stoelen zijn ergonomisch. Ook de behandelstoelen moeten op de juiste manier zijn ontwikkeld. Door het gebruik van een goede stoel wordt u niet zo snel moe en kunt u als arts ook langer geconcentreerd blijven werken. De medische stoelen bieden comfort aan de patiënt en behandelaar.