Totaal zorg Wonen
Image default
Verbouwen

Wat is KLIC?

Heb jij als ondernemer te maken met KLIC en KLIC meldingen? Dan zou je prima kunnen kiezen voor de diensten van Mister KLIC. Kies je namelijk voor Mister KLIC, dan weet je zeker dat alle KLIC meldingen waar je mee te maken krijgt altijd op één centrale locatie – via internet bereikbaar- verzameld worden. Daardoor weet je zeker dat jouw medewerkers altijd toegang hebben tot alle benodigde informatie over de KLIC melding.  Ook kun je meteen zien tot wanneer een melding precies geldig is.  

 

Altijd op een interactieve kaart beschikbaar 

Kies je voor Mister KLIC, dan weet je zeker dat je alle KLIC meldingen altijd op een interactieve kaart beschikbaar krijgt. Met Mister KLIC weet je bovendien zeker dat je altijd voldoet aan de wettelijke regels zoals die gelden voor KLIC meldingen op de graaflocatie zelf. Krijg je te maken met een KLIC melding, dan kun je de objecten in de melding altijd aanklikken. Op die manier krijg je tot op detailniveau informatie over de KLIC melding.

  

Exporteer gemakkelijk naar elk wensbaar formaat 

Wat zeker ook zo is, is dat je elke KLIC gemakkelijk naar elk wensbaar formaat kunt exporteren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een PDF-formaat, als je een kwalitatief goede printbare versie wilt bijvoorbeeld, maar zeker ook voor DXF’s en DWG’s. Met behulp van Geopackages kun je de melding ook exporteren in een GIS-programma als bijvoorbeeld QGIS. 

 

Werkt zeer prettig op zowel tablets, smartphones als op de computer 

Uiteraard worden de meldingen altijd beschikbaar gemaakt via WFS en WMS. Dat betekent meteen ook dat dat de meldingen goed te integreren zijn in de eigen webapplicaties. Je kunt daarnaast gebruikmaken van de bekende GIS-programma’s zoals ArcGIS en QGIS. Kies je voor Mister KLIC, dan is dankzij een innovatie bovendien een directe koppeling mogelijk met GeoStruct. Daardoor kunnen meldingen gecombineerd worden met de eigen netwerk data in IMS en Geoworks. Mister KLIC geldt als een webapplicatie die geoptimaliseerd is voor apparaten met verschillende schermgroottes. Daarom werkt Mister KLIC ook zo fijn op zowel smartphones, computers en tablets. En ook dat is een reden waarom zoveel mensen gebruikmaken van de diensten van Mister KLIC.