Totaal zorg Wonen
Image default
Aanbiedingen

Voor een schaakspel ga je natuurlijk naar de Schaakkoning!

Schaken is een van de oudste strategische bordspellen wereldwijd. Schaken is niet alleen leuk maar heeft een aantal voordelen. Met schaken leer je allerlei vaardigheden zoals logisch denken, problemen oplossen, rekenvaardigheid en ruimtelijk inzicht. Uit onderzoek blijkt dat kinderen die schaken beter presteren op school als het gaat om bepaalde vaardigheden.

Om te schaken heb je natuurlijk een schaakset nodig. Bij de Schaakkoning hebben ze een uitgebreid assortiment aan schaakspellen en nog veel meer dat te maken heeft met schaken.

Schaken voor kinderen

Schaken is al vanaf jonge leeftijd te leren. Uit onderzoek blijkt dat kinderen die schaken beter presteren op school als het gaat om vaardigheden zoals logisch denken, problemen oplossen, rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht en concentratievermogen. De interesse van een kind in het schaken kun je stimuleren met de schaakspellen die speciaal voor kinderen zijn. Zo kun je in de webshop van de Schaakkoning terecht voor een Toy Story schaakspel of een Harry Potter schaakspel. Daarnaast zijn er een aantal boeken speciaal voor de jeugd. 

Soorten schaakspellen

Bij de Schaakkoning heb je een ruime keuze uit diverse soorten schaaksets. Wat te denken van een schaakset met handige opbergbakjes? Of een opklapbare schaakset. Voor de mensen die in huis meer ruimte beschikbaar hebben zijn er de schaaktafels. De magnetische schaaksets en de reissets ontbreken uiteraard niet in het assortiment. Kortom bij de Schaakkoning is er een assortiment complete schaaksets met voor iedereen wat wils.

Naast de schaakspellen zijn er bij de Schaakkoning ook losse borden, schaakstukken, schaakcomputers en nog veel meer verkrijgbaar. 

Om het schaken nog leuker te maken kunt je bij de Schaakkoning speciale schaaksets vinden. Hierbij moet je denken aan diverse buiten schaakspellen, bijvoorbeeld reuzenschaak.

Heb je (even) niemand om mee te schaken? 

Heb je (even) niemand om mee te schaken? Dan is een schaakcomputer een slimme koop want dan kun je schaken wanneer je maar wil. En omdat een schaakcomputer verschillende levels heeft is een schaakcomputer ook een slimme koop als je juist beter of minder goed bent dan je tegenstander. Bij Schaakkoning kun je kiezen uit drie verschillende schaakcomputers.