Totaal zorg Wonen
Image default
Geldzaken

Volgende stap in uw carrière

Carrièrepoort levert diensten om werknemers de volgende stap in hun Carrière te laten zetten. De focus ligt op loopbaanbegeleiding en outplacement. Gedachten zoals: Ik wil een andere functie, Ik zit vast in mijn baan, ik mis uitdaging etc. Vaak ontbreekt de fundering bij mensen om daadwerkelijk wat met dit probleem te doen. Carrièrepoort biedt als het ware een ingang en laat jou de verschillende opties inzien zodat je zelf het juiste pad gaat bewandelen. Het is in beginsel überhaupt belangrijk dat je inziet wat je nu precies wil, de aangewezen coach helpt je daarbij. Daarna kun je met de nieuwe inzichten aan de slag om zo de volgende stap in je carrière te zetten.

Carrièrepoort werkt met een landelijk netwerk van aangesloten coaches. De diensten die zij aanbieden is zoals gezegd outplacement en loopbaanbegeleiding. Outplacement is de begeleiding van de coach van werk naar werk. Vaak hoor je van je werkgever dat je op zoek moet naar een nieuwe baan, hier krijg je ook budget voor van de werkgever het zogenaamde transitiebudget. Dit budget kun je vaak vrij inzetten voor omscholing en/of coaching. Een outplacement coach helpt jou nieuwe inzichten te creëren en hiermee aan de slag te gaan. Ook praktische zaken zoals het echt vinden van een nieuwe baan staat de coach jou in bij. Zo kan je een persoonlijke jobhunter toegewezen krijgen. Die gaat actief voor jou op zoek naar een nieuwe baan. Carrièrepoort biedt verschillende modules aan om jouw loopbaanvraag te beantwoorden.

Loopbaanbegeleiding heeft een grote overlap met outplacement, alleen nu gaat het er vooral om dat jijzelf je door ontwikkelt en je huidige baan. Dit kan met nieuwe inzichten en ook met praktische tests van de coach. Kleine aanpassingen van jezelf kan al een wereld van verschil geven.

Ben je geïnteresseerd in stappen maken in je loopbaan, neem dan contact op.

 

https://carrierepoort.nl/