Totaal zorg Wonen
Image default
Woningen

Verhuismaterialen voor iedere verhuizing

Verhuismaterialen voor iedere verhuizing 

 

Ga je verhuizen? Heb je dan eindelijk dat karakteristieke jaren dertig huisje gevonden in je geliefde omgeving? Dan is het tijd om te verhuizen! Maar waar moet je beginnen? Er is een hoop te doen, denk aan: uitzoeken van je spullen, regelen van verhuisvervoer, optrommelen van je vrienden en familie en uiteraard het aanschaffen van verhuismaterialen. Dat laatste maken wij jou een stuk makkelijker en voor delegeer. Hiernaast ben je ook nog eens verzekerd van het sterkste materiaal voor optimale bescherming van je spullen. Meer weten over verschillende materialen en hoe je deze in huis haalt? Lees dan verder! 

 

 

Verschillende verhuisdozen 

 

Er zijn veel verschillende soorten, maten en kwaliteiten verkrijgbaar als het gaat om verhuisdozen. De ene moet ik in elkaar vouwen en de ander dichtplakken met tape. Erg onhandig als je het ons vraagt. Hierom hebben wij voor jou de ultieme verhuisdoos ontwikkelt, de verhuisdoos met automatische bodem en zelf- sluitende bovenkant. De verhuisdozen zijn binnen één enkele seconden klaar voor gebruik en zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Een speciaal formaat voor jouw boeken, kleiner van stuk waardoor deze boekendozen niet te zwaar worden. Hiernaast is de reguliere verhuisdoos beschikbaar met een automatische boden en een extra grote XL verhuisdoos voor grote spullen zoals kussens en lampen. 

 

Materiaal en betrouwbaarheid 

 

 Het materiaal waar de doos van gemaakt is, is niet het eerste waar je over nadenkt als je verhuisdozen gaat kopen. Maar juist het materiaal zorgt ervoor dat jou spullen zonder schade in je nieuwe jaren dertig woning aankomen. Alle verhuisdozen van verhuisdozen.store zijn gemaakt van extra sterk dubbelgolf karton.

 

https://verhuisdozen.store/