Totaal zorg Wonen
Image default
Vakantie

Snel een motorvakantie boeken bij ons

Wil je een vakantie met spanning en avontuur? Boek dan een motorvakantie. Tijdens een motorvakantie ervaar je de ultieme vrijheid  want als je met de motor op vakantie gaat kun je staan en gaan waar je wilt. Op elk moment kun je onderweg stoppen als je iets leuks tegenkomt of ergens even iets wilt drinken of eten. Je kunt afwijken van de route en mooie routes nemen binnendoor of juist over de uitgestrekte snelwegen. Wil je een motorvakantie boeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment van motorvakanties. Van een motorvakantie waar je alleen de accommodatie regelt tot een vakantie waarbij alles al is geregeld.

Bestemmingen door heel de wereld

Wij bieden verschillende bestemmingen aan voor een motorvakantie. Je kunt kiezen uit bestemmingen in Europa zoals bestemmingen in Zuid-Europa, Scandinavië of Oost- Europa. Maar je kan ook nog verder en een bestemming buiten Europa zoeken. Vaak is de heen- en terugreis dan wel per vliegtuig en begint de motorvakantie pas echt als je op de plaats van bestemming bent. Zo kun je een motorvakantie boeken naar de oostkust van de VS. Je vliegt dan eerst naar een bestemming zoals Boston en daar staat dan op de luchthaven jouw motor klaar waar ook de motorvakantie daadwerkelijk begint. Want je bent natuurlijk helemaal vrij om te gaan en staan waar je wilt. Dat is juist het ultieme geluk van een motorvakantie

Accommodatie tijdens een motorvakantie

Ook kun je bij ons accommodatie boeken. Dat kan van een hostel, herberg, appartement tot een luxe hotel zijn. Net wat binnen jouw budget past en wat je wensenlijst is. Liever alleen de motor huren? Dat kan natuurlijk ook. We bieden verschillende pakketten aan vanaf 100 mijl met 1 tank benzine. Zo kom je al een heel eind met jouw motorreis. Liever nog verder weg? Kijk dan op de site voor alle andere pakketten die we aanbieden. Zo kun je jouw ideale motorvakantie zelf samenstellen.