Totaal zorg Wonen
Image default
Bedrijven

Mode trends van deze lente

Het is natuurlijk al weer lente en dat betekent dat we onze winterkleding langzaam gaan omruilen voor de lente kleding. Ook betekend dat weer shoppen voor wat nieuwe items die ook weer in de trend zijn. Het is soms lastig om te zien wat in de trend is en wat niet. Daarom vertellen wij je in deze blog de trends van deze lente zodat jij een hippe kledingkast kan hebben.

 

Colorblocking

In de winter dragen we over het algemeen donkere kleuren en daar is niks mis mee, want dat past natuurlijk wel bij de winter. Ben er toch maar op voorbereid dat je deze lente niet weg komt met donkere kleding. Deze lente staat helemaal in het teken van felle kleuren. Dit kun je ook in ieder kledingstuk terug vinden. Van broeken tot pakken en van een alpaca sjaal tot jurkjes.

 

De kleur wit

Wit gaat een hele comeback maken deze lente. Je ziet ook steeds meer wit in de winkels en dit geld ook weer voor ieder kledingstuk. Dit is ook met een reden. Veel mensen vinden het namelijk geweldig als een outfit volledig wit is. Het is natuurlijk wel een flinke klus om voor sommige mensen de outfit volledig wit te laten. Wees daarom ook niet bang om het te combineren met andere kleuren.

 

Alpaca sjaal

Je vraagt je misschien af wat is nou een alpaca sjaal. Het is een grote sjaal die je helemaal om je heen kunt wikkelen. Eigenlijk ideaal voor het beginnende lenteweer. Het kan in het begin van de lente nog wel eens fris zijn. Daarom kan een alpaca sjaal hier perfect voor zijn. Je kunt ze helemaal om je heen wikkelen en dan blijf je lekker warm. Gelukkig krijg je ze ook nog eens in de lentekleuren van dit jaar.

 

Jaren 90 en de zeroes

In 2021 hebben we eigenlijk al veel kleding gezien die terugkwam uit de jaren 90 en de zeroes. Deze lente gaan we dit nog meer zien. De low rise broeken, topjes met veters en crossovertops komen weer helemaal terug deze lente. Hopelijk kan jij je vinden in deze trends en te gekke looks creëren deze lente.