Totaal zorg Wonen
Image default
Bedrijven

Leuke sinterklaas surprise maken?

Het kan soms best een uitdaging zijn om een leuke surprise te maken. Wat is nu leuk en hoe ga je er dan iets leuks van maken. Vind je het lastig om een leuke surpirse te maken, maar moet je er nu toch aan geloven? Check dan dit leuke idee, zodat je goed voor de dag komt.

Maak een mooi huis

Zeker als je iemand niet zo goed kent is het lastig om iets persoonlijks te vinden. Alleen als je het richt op het feest zelf, kan er niks misgaan. Je maakt gewoon een huis van karton met een schoorsteen met daarop misschien een chocolade sinterklaas. Vervolgens maak je het cadeau alsnog persoonlijk als je toevallig het huis van die betreffende persoon kent. Dan kun je er vast dingen bij doen. Zoals een container voor de deur, als iemand altijd vergeet de vuilnis aan de weg te zetten. Het kan ook zijn dat iemand heel vaak de ramen zeemt, in dat geval zet je er misschien wel een laddertje bij met schoonmaakspullen. Dat soort dingentjes. En dat is nog maar de buitenkant van het huis. De binnenkant kun je ook inrichten en daar kun je vervolgens de cadeaus in verwerken.

Kip tape

Wat heb je nodig aan materiaal? Eigenlijk helemaal niet zoveel. Met karton, kip tape, gekleurd papier en/of printpapier en een kleurenprinter kom je heel ver. Misschien ook nog even mooi cadeaupapier halen. En vergeet ook niet om er een mooi gedicht bij te doen, als dat ook nog moet. Met goed kip tape krijg je alles mooi goed dichtgeplakt. Reken er maar op dat je zo wel een mooie surprise in elkaar kunt zetten. Kom je er toch niet helemaal uit? Kijk dan even een handige vriend of vriendin even lief aan… Misschien krijg je er dan wat hulp bij als je begint te plakken met kip tape. Probeer het wel eerst zelf, want opgeven is soms net even iets te makkelijk en gemakzuchtig.

https://www.verfpoint.nl/kip-tape/