Totaal zorg Wonen
Image default
Aanbiedingen

Deurkrukken kopen online!

Het installeren van een deurkruk is een van de meest voorkomende doe-het-zelf klussen. Het is ook een taak die u kunt uitvoeren zonder speciale vaardigheden of hulpmiddelen. Deurkrukken kopen online? Kijk vooraf welke type je nodig hebt.

Zorg er eerst voor dat je de stroom naar je deurbel uitschakelt, als je die hebt. Verwijder vervolgens de oude deurklink door deze los te schroeven met een schroevendraaier of tegen de klok in te draaien met een verstelbare sleutel. Nadat u de oude handgreep hebt verwijderd, inspecteert u het gat en zorgt u ervoor dat er geen schroeven of andere hardware in zitten voordat u uw nieuwe deurklink installeert. Als dat het geval is, gebruik dan een boormachine om ze eerst te verwijderen voordat u doorgaat met de installatie.

De eerste stap is om te meten en te markeren waar u uw nieuwe handgreep op het deurkozijn wilt hebben. Voor deze stap heb je een niveau nodig. De tweede stap is het boren van geleidegaten voor schroeven in elke hoek van waar u uw nieuwe handgreep op het kozijn van uw deur wilt installeren (zorg ervoor dat u niet door bedrading boort die zich mogelijk achter uw muur bevindt).

Het installeren van een deurklink is niet moeilijk. U moet beslissen over het type handgreep dat u wilt. Sommige handgrepen zijn ontworpen om aan de binnenkant van de deur te worden geïnstalleerd, terwijl andere zijn ontworpen om aan de buitenkant te worden geïnstalleerd.

Er zijn twee manieren waarop u een deurkruk kunt monteren, namelijk met schroeven of met een zelfklevende strip. De stappen voor het installeren van een deurkruk met schroeven en zonder schroeven staan hieronder.

Installeren Deurklink zonder schroeven:

1) Verwijder al het vuil van het oppervlak waarop u uw deurknop gaat installeren en droog het vervolgens af met keukenpapier

2) Gebruik schilderstape om elk gebied af te dekken dat u niet wilt dat verf of lijm in aanraking komt

3) Gebruik schilderstape om gebieden af te dekken waar metalen stukken uit de muur steken, zoals leidingen of stopcontacten

4) Verf al het blootgestelde hout met primer en laat het drogen