Totaal zorg Wonen
Image default
Bedrijven

Hoe je thuis een knallend kinderfeest houdt!

Het is natuurlijk makkelijk om voor het verjaardagsfeestje, met z’n allen naar het plaatselijke zwembad te gaan of naar de bioscoop. Toch is het verbazingwekkend hoe leuk het kan zijn, om het verjaardagsfeestje eens ouderwets gezellig thuis te houden. Zo kan jouw kind gezellig spelletjes doen met vriendjes en vriendinnetjes.

Hoe voorkom je saai?

Ten eerste moet je helemaal niet aan saai denken. Je moet in mogelijkheden denken. Een feestje thuis geeft namelijk de mogelijkheid om er een geheel persoonlijk feestje van te maken. Je weet immers precies wie er komt. Zo kun je het helemaal zo maken, dat het voor elk kind ook leuk is. Hoe je dat doet? Lees gerust verder.

Themafeest

De oplossing is om er een thema feest van te maken. Zo kun je bijvoorbeeld als thema kiezen ‘Survival in city’. Vervolgens maak je kleine teams, met bijvoorbeeld ‘de Hiltons’ , ‘de stoere chicks’ en ’the girls nextdoor’. Jij weet vast welk thema en wat voor een soort groepsnaam ze zou aanspreken.

Vervolgens zet je een soort speurtocht uit in de stad en geef je de teams opdrachten. Opdrachten zoals bijvoorbeeld: ‘geld verdienen in de stad’. Dan moeten ze bijvoorbeeld zo snel mogelijk een euro verdienen door een heitje voor een karweitje uit te voeren.

Natuurlijk ken je zelf ook genoeg spelletjes. Wees daarbij ook niet bang om de stad als het decor te gebruiken. Ga bijvoorbeeld naar de stad en houd een soort verkleedpartij, gewoon bijvoorbeeld in de Primark. Als jij ze voortijd ook nog een opmaakwedstrijd laat doen en de kleding moet matchen, wordt het natuurlijk helemaal hilarisch.

Slaapfeestje

Veel kinderen vinden een slaapfeestje helemaal geweldig, Dus, laat het feestje ook zo eindigen. Waarschijnlijk ben je zelf de volgende dag helemaal kapot, maar reken maar dat het een feest is, waar ze jaren later nog over napraten.

Kinderdagverblijf Rijswijk

Wil je nog meer ideeën? Vraag dan bijvoorbeeld eens om je heen, bijvoorbeeld kinderdagverblijf in Rijswijk of elders, of zij nog tips hebben. Het voordeel is dat ze bij bijvoorbeeld een kinderdagverblijf in Rijswijk genoeg ervaring hebben met kinderspelletjes.

Naast het vragen om tips aan kinderdagverblijf in Rijswijk kun je ook anderen in jouw omgeving natuurlijk vragen om tips. Reken maar dat je er zo vast een leuk feest voor jouw kind van maakt.

https://www.dakkindercentra.nl/locaties/rijswijk/