Totaal zorg Wonen
Image default
Zorg

Geniet van een onbezorgd leven met TENA incontinentiemateriaal

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor ongewild urineverlies. Naarmate iemand ouder wordt worden de sluitspieren van de blaas minder sterk en dit kan leiden tot ongelukjes. Maar ook een medische aandoening kan ervoor zorgen dat u uw plas niet of niet goed kunt ophouden. Gelukkig hoeft dat niet te betekenen dat u het leven van een kluizenaar moet leiden. U kunt gebruik maken van TENA incontinentiemateriaal. Hiermee voelt u zich altijd veilig en beschermd omdat deze verbanden en broekjes de urine probleemloos opvangen en absorberen. Hoewel veel mensen denken dat alleen vrouwen last hebben van incontinentie, is dit zeker niet het geval. Het probleem komt ook bij mannen voor. Daarom is er TENA incontinentiemateriaal voor zowel mannen als vrouwen in de handel.

Kies voor de juiste absorptie

Sommige mensen hebben last van licht urineverlies. Bij hoesten of niezen, of als het koud is buiten. Verliest u af en toe een klein beetje urine dan kunt u gebruik maken van TENA incontinentiemateriaal dat heel dun is en niet zichtbaar in uw ondergoed. Dit werkt veel beter dan bijvoorbeeld een inlegkruisje of maandverband. Maandverband is immers niet gemaakt voor urineverlies. Menstruatievocht is van een andere samenstelling. Gebruik dus TENA incontinentiemateriaal en u weet zeker dat niemand iets merkt, ook geen onaangename geurtjes als u per ongeluk wat urine verliest.

TENA incontinentiemateriaal dragen is geen schande

Niemand vraagt om een blaasprobleem. U ook niet. Daarom is het geen schande als u TENA incontinentiemateriaal gebruikt. Het is een hulpmiddel dat ervoor zorgt dat u zoveel mogelijk uw eigen leven kunt leiden. U kunt er op uit gaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u ongewild urine verliest en zich mogelijk moet verschonen. Uw TENA incontinentiemateriaal zorgt ervoor dat u zich op ieder moment comfortabel voelt. Dankzij het ruime assortiment is er altijd een passende oplossing. U kiest uit verschillende formaten en voor verschillende niveaus van urineverlies van licht tot zwaar. Er zijn ook handige broekjes als u het dragen van verband niet prettig vindt. Stuk voor stuk gemakkelijk te wisselen en discreet weg te gooien.

 

https://www.hulpmiddelonline.nl/