Totaal zorg Wonen
Image default
Woning en Tuin

Geen duidelijk beeld van een perceel of gemeente? KadastraleKaart.com helpt

Wanneer je een perceel op het oog hebt in een nieuwe gemeente, dan wil je natuurlijk zeker weten dat dit een goede aankoop is. Het moet volledig aansluiten bij de bouwplannen en een fijne omgeving is altijd fijn meegenomen. Op KadastraleKaart.com vind je een volledig gemeente kadaster van alle 355 gemeenten in Nederland. Nog twijfels over je keuze? Dan kan deze website jou helpen met het maken van de juiste keuzes. 

Krijg een goede indruk  

Je kunt van het betreffende perceel een maatvoering vinden. Hierop staat dan het oppervlakte van het perceel, de grenzen, de afstand tussen twee huizen en nog veel meer. Een hele uitgebreide uitleg dus, zodat je goed weet waarmee je te maken hebt. Om nog een extra goed beeld te krijgen is het mogelijk om een streetview te bekijken, zodat je naast het perceel ook de rest van de omgeving kunt bekijken.  

Krijg de informatie waar je benieuwd naar bent 

Naast een perceel bekijken, is het ook mogelijk om veel informatie te krijgen over een specifieke gemeente. De Waadhoeke gemeente bijvoorbeeld. Zodra je de juiste gemeente hebt geselecteerd, dan kun je hiervan bijvoorbeeld informatie lezen over hoe groot de gemeente is en hoeveel inwoners het heeft. De informatie gaat nog dieper, denk hierbij aan de opbouw van de bevolking. Zoals de leeftijdsopbouw en de migratieachtergrond. Maar ook het aantal huur- en koopwoningen en de bedrijfsvoering van verschillende sectoren worden besproken. Je kunt zelfs nog hypotheek informatie opvragen. De rapportages die je kunt downloaden van percelen en gemeenten zijn wel tegen een kleine betaling.  

Bereik direct de juiste doelgroep 

Je kunt natuurlijk geïnteresseerd zijn in een perceel, maar er zijn ook genoeg mensen die dit willen verkopen. Ook dit is mogelijk op KadastraleKaart.com. Je kunt jouw perceel voor een scherpe prijs verkopen en een andere meevaller is dat je direct terecht komt bij de juiste doelgroep. Lekker meegenomen dus. Zodra je merkt dat je eigenlijk wel vaker van de website gebruik wilt maken en graag kosten wilt besparen, dan is het wellicht handig om een abonnement af te sluiten.