Totaal zorg Wonen
Image default
Bedrijven

Een zorgbed: zo lang mogelijk thuis wonen

Oudere mensen willen tegenwoordig steeds langer thuis blijven wonen. Niet zo vreemd, wanneer je van goede thuiszorg geniet is dat in veel gevallen goed mogelijk. Om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen kan een zorgbed goed van pas komen. In dit blog vertellen we je graag meer over wat een zorgbed precies is en welke mogelijkheden het biedt.

Optimaal comfort

Veel mensen denken bij een zorgbed aan ziekenhuisbedden. Dit is onterecht. Zorgbedden zijn namelijk voorzien van alle luxe. Je geniet van een optimaal comfort in een bed met een luxe uitstraling.

Zelf een bed samenstellen

Bedder is een specialist op het gebied van bedden. Deze beddenzaak uit Overijssel verrast op alle punten. De bedden van Bedder worden namelijk secuur en met de grondigste zorg samengesteld. Je kan er een zorgbed naar eigen behoefte en wens samenstellen. Zo kan je er bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische optie om het bed hoog of laag te zetten. Handig met in en uit bed stappen! Maar daarnaast kan je er ook voor kiezen om het bed deelbaar of verrijdbaar te laten maken. Ook zijn hulpmiddelen optioneel zoals een papegaai, bedrek of uitstaphulpje.

Bij Bedder wordt er samen met jou gekeken naar je persoonlijke situatie en wensen. Hier wordt gekeken naar lichamelijke aspecten, warmtebeleving, postuur, maar ook slaapgedrag. Zo ben je gegarandeerd van een fijne slaapoplossing.

Op maat gemaakt matras

Er zijn mensen die weinig slaap nodig hebben, maar ook mensen die veel slaap nodig hebben. Of je nu veel of weinig slaapt, het is belangrijk om weer uitgericht wakker te worden. Met een matras op maat zal dit dan ook zeker lukken. Er wordt gekeken naar de persoonlijke situatie om ervoor te zorgen dat de juiste drukpunten kunnen worden bepaald. Een matras op maat biedt uitkomst wanneer je lichamelijke klachten hebt. Doordat het matras uit 5 verstelbare zones bestaat kun je kiezen uit verschillende zacht- en hardheden in het matras. Wanneer je besluit een zorgbed aan te schaffen ben je ervan verzekerd dat je kunt genieten van optimaal gebruiksgemak en comfort.