Totaal zorg Wonen
Image default
Mode en Kleding

Een goede bh vinden doe je zo Een nieuwe bh, niet een aankoop die wekelijks doet, maar wel een aank

Een goede bh vinden doe je zo

 

Een nieuwe bh, niet een aankoop die wekelijks doet, maar wel een aankoop die voor iedere vrouw ontzettend belangrijk is. We hebben het dan niet alleen over de aanschaf van een normale bh, maar ook sport beha. In beide gevallen is het dus belangrijk dat je hier dus juiste tijd en aandacht aan schenkt en er dus niet te gemakkelijk over denkt. Een bh draag je immers toch de hele dag, dus dan is het niet fijn dat hij te los of te strak zit. Een goede bh kenmerkt zich eigenlijk door het feit dat je niet doorhebt dat je er eentje draagt. Om een goede bh te kunnen vinden, moet je met een aantal zaken rekening houden, welke dat zijn vertellen we je hier.

 

Weet welke maat op je hebt

 

Je cupmaat berekenen is vooral wanneer je al geruime tijd geen nieuwe lingerie hebt aangeschaft een absolute must. Veel vrouwen maken namelijk de fout dat ze er klakkeloos vanuit gaan dat de maat die ze tot voor kort hadden, nu nog steeds van toepassing is. In de meeste gevallen is dit vaak ook wel zo, maar je zult zien dat het net bij jou niet meer zo is. Door je cupmaat dus voor dat je op zoek gaat berekent, weet je in ieder geval zeker dat je geen bh’s gaat passen die eigenlijk helemaal niet meer kunnen. Je kunt er overigens voor kiezen dit even snel zelf te doen, maar ook in de winkel kunnen ze je hier uiteraard perfect mee helpen. Zo weet je zeker dat je met een geschikte bh de winkel uitloopt. 

 

De ideale pasvorm

 

Niet alleen is de maat bepalend of een bh goed zit, maar ook de pasvorm. Omdat er zoveel verschillende soorten zijn, is het goed te kijken wat voor jou het fijnste zit. Je kunt je immers voorstellen, dat wanneer je cup e hebt, het niet fijn is dat je niet voldoende ondersteuning hebt voor je borsten. Een plunge bh zal daarom dus bijvoorbeeld al relatief snel afvallen. Je zult dan eerder neigen naar een push up bh, aangezien deze je borsten volledig ondersteunt. Iets wat vooral wanneer je veel in beweging bent, wel zo fijn is de hele dag. Het voordeel aan een bezoekje aan de lingeriezaak is, is dat ze je dus niet alleen kunnen helpen met de juiste cupmaat, maar ook direct kunnen voorzien van een passend advies op het gebied van de juiste pasvorm.