Totaal zorg Wonen
Image default
Huishoudelijk

Een exclusieve keuken die bij uw huis past

 

 

Een exclusieve keuken die perfect voor uw huis is. Dat willen we toch allemaal? Een keuken die mensen uitnodigt om aan te schuiven, te genieten van elkaar en het maken van mooie herinneringen. Dit begint vaak bij het ontwerpen van je eigen keuken. Bij ons kunt u terecht voor exclusieve keukens die gemaakt wordt door vakkundig personeel. Met de meest uiteenlopende keukens en ontwerpen kunnen we u helpen bij het ontwerpen van de mooiste keukens. 

 

Een exclusieve keuken op maat

 

Ons bedrijf is in 1958 begonnen als het maken van houten schalen en kralen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot de marktleider van exclusieve keukens en het ontwerpen van uitzonderlijke tafels, stoelen, badkamers en andere producten en meubels. Van de bomen tot het uiteindelijke resultaat in uw huis, wij hebben de bedrijfskolom volledig in onze eigen hand. Hierdoor kunnen wij unieke producten leveren die u nergens anders zal tegenkomen. 

 

Wij vinden bij het ontwerpen van een Exclusieve keuken dat het past in uw huis. Wanneer deze op maat wordt gemaakt, kijken we dan ook naar het combineren van de functionaliteit en een strak ontwerp. Uw wensen vinden wij erg belangrijk en moet de keuken een kamer in uw huis worden waar mensen graag komen. Het bruisende hart van uw huis. Wooncomfort vinden we dan ook erg belangrijk. 

 

Het personeel beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van houtbewerking op maat en bieden wij een breed aanbod van de meest uiteenlopende en unieke houtsoorten. Uw karakter en gewenste uitstraling van de kamer nemen wij mee in het uiteindelijke resultaat. Kom langs in onze productiehal waar u onze producten kunt zien en ontwerpen van klanten die wij in het verleden hebben geholpen. Van moderne keukens tot landelijke keukens, uw keuken is in goede handen bij ons.