Totaal zorg Wonen
Image default
Woningen

Decoreren met lampen

Mensen hebben verschillende smaken. De ene is duurder om te onderhouden dan de andere. De afgelopen tijd is de rotan trend teruggekomen. Kasten, stoelen en andere meubels gemaakt van riet zorgen voor gezellige warme sfeer. Rotan lampen boven de eettafel geven een uitnodigende indruk en passen bij verschillende interieurstijlen. Er wordt niet vaak gekeken naar wat er aan het plafond hangt aan lampen, hoewel dit de hele kamer kan maken of breken. Er hangt uiteraard niet veel aan een plafond, enkel een ventilator of een lamp. Daarom is het van belang dat de lampen de sfeer van de kamer goed weerspiegelen. Op deze manier kun je er een mooi groot geheel van maken.

De perfecte match

Het staat natuurlijk vreemd in je huis als je een rustige interieurstijl hebt met veel aardetinten, en er dan een kroonluchter boven hangt. Een kroonluchter past beter bij een klassieke interieurstijl, en een rustige stijl kun je betere combineren met meerdere lampen. Een geschikte lamp is de rotan lamp. Dit is een natuurlijk materiaal waardoor deze goed aansluit bij de aardetinten. Als je het interieur rustig wilt laten, dan zijn ingebouwde spots een goede match. Deze zullen niet veel opvallen en geven een echte less is more vibe. Je kunt ook gaan voor een statement lamp. Zolang deze aansluit bij de rest van het interieur, kan een aandachtstrekker alsnog de ruimte tot een geheel maken.

Smart lampen

Lampen vallen in verschillende prijscategorieen, waarvan de prijzen van de smart lampen wat hoger liggen. Smart lampen passen in vrijwel ieder interieur omdat de lichtbronnen in de meeste lampen kunnen worden gezet. Hierbij moet je wel letten op dat je de juiste fitting smart lampen hebt. In de meeste gevallen kunnen smart lampen van kleur worden veranderd en gedimd worden, waardoor deze als functionele en als sfeerverlichting kunnen dienen. Hiermee kan de kamer gedecoreerd worden met een unieke kleur. Een echte aanwinst voor in iedere kamer!

Lampentotaal.nl: de lampen specialist

Bij lampentotaal zijn al deze vormen, kleuren, stijlen aan lampen beschikbaar. Vanaf €49,- is verzending helemaal gratis. Je kunt natuurlijk ook een keer langs de winkel gaan of een bezoek brengen aan de buitenverlichting showroom,. Her kun je zien hoe de lampen er werkelijk uitzien. Je kunt er ook om advies vragen. Weet je niet wat voor lampen geschikt zijn voor buiten of in de badkamer, of weet je niet welke stijl het beste past bij jouw interieur? Laat je dan adviseren. Je zult zeker iets vinden dat bij je past.