Totaal zorg Wonen
Image default
Aanbiedingen

De plant van de toekomst

De plant van de toekomst  

De Trachcarpus Wagnerianus is ongetwijfeld de beste palmboom voor iedere tuin. Deze palmboom is niet te overtreffen door andere palmbomen. De Trachycarpus Wagnerianus is de plant voor de toekomst. Wij vertellen jou graag waarom de plant zeer populair is en waarom die alleen nog meer populairder gaat worden. Lees snel verder en ontdek meer over de plant van de toekomst! 

 

Bestand tegen Nederlandse weersomstandigheden

Nederland staat ook wel bekend als het Kikkerlandje. In Nederland hebben we veel te maken met koude weersomstandigheden. Daarnaast komen er ook veel regenbuien uit de lucht vallen. De Trachycarpus Wagnerianus is ook bestemd tegen nattigheid, dus een regenbui is ook niet erg. In de volle grond is de plant winterhard tot maar liefst -18 graden Celsius. De temperaturen in Nederland zullen niet veel lager komen dan dat. Indien het gedurende de winter iedere nacht extreem koud is, dan kan je de palmboom beschermen door middel van een afdekhoes. Daarnaast is het voor de palmboom geen enkel probleem als het hard waait. De bladeren zijn namelijk erg sterk. We kunnen de conclusie trekken dat de Trachycarpus Wagnerianus goed bestand tegen de winters in Nederland. 

 

Kleine tuin? Geen enkel probleem! 

De Trachycarpus is verkrijgbaar als kleine palmboom en dus ook geschikt voor de kleinere tuinen. Daarnaast zijn de bladeren erg stijfjes en groeien ze niet alle kanten op. De plant past dus prima in jouw kleine tuin. De palmboom heeft een bonsai-achtig uiterlijk. Het uiterlijk is erg gewild en daarom zijn de palmboom enorm populair. Het bonsai-achtige uiterlijk is te herkennen aan de parapluvorm. Er zijn veel meer verschillende planten die tot de Bonsai familie horen. De echte oude Bonsai bomen zijn van hoge kwaliteit, maar ook erg zeldzaam. 

 

Verplanten 

Je zou denken dat de palmboom een ingewikkeld wortelsysteem heeft, maar het tegendeel is waar. De palm is vanwege is een goed wortelsysteem gemakkelijk te verplanten naar een andere plek in jouw tuin of bij een ander. Wordt de palmboom bij jouw moeder in de tuin te groot? Geen enkel probleem, want de plant is gemakkelijk en snel over te plaatsen naar jouw eigen tuin. Ontdek het assortiment bij MyPalmShop

 

https://www.mypalmshop.nl/