Totaal zorg Wonen
Image default
Dienstverlening

Combineer slimme technologie met slim huisbeheer

Een slim huis is alles wat begrijpt hoe elektriciteit en water worden opgewekt en overgebracht. Elektricien Zaandam Dit kan weerstations omvatten met voorspellingen en prognoses, en oceaan/weer modellen die de weer- en oceaan condities in één oogopslag kunnen verklaren. Het kan ook sensoren omvatten die de activiteit in huis bijhouden, en die gegevens gebruiken om zich beter voor te bereiden op noodsituaties of andere transformerende gebeurtenissen. In feite kan een huis vaak geschikt zijn voor zowel een efficiënte als een klimaatvriendelijke levensstijl. Een energiezuinig maar klimaatvriendelijk huis kan bijvoorbeeld een geweldig vakantiehuis zijn.

Het kan een goed idee zijn om te investeren in een smart home management systeem

Een weerradar of een regelsysteem dat ervoor zorgt dat er overdag en ’s nachts voldoende kunstlicht is. Deze systemen moeten ook onderscheid kunnen maken tussen door mensen veroorzaakte en natuurlijke lichtniveaus en overdag en ’s nachts voor de juiste niveaus van kunstlicht en donker zorgen. Het kan ook variëren afhankelijk van het soort dak boven het huis. Als het dak geen ruimte biedt voor apparaten en voornamelijk bestaat uit planken en spanten, dan zal de woning meestal een hoog elektriciteitsverbruik hebben. Op die manier kunt u weloverwogen beslissingen nemen over hoe u uw besparingen het best kunt gebruiken en uw huis energie-efficiënt en klimaatvriendelijk maken.

Deze systemen moeten ook onderscheid kunnen maken 

Tussen lage en matige wind en laag/geluidsniveau en te allen tijde zorgen voor passende hoeveelheden kunstlicht en donker. Deze zijn beide energiezuinig en maken gebruik van overtollige dakruimte. Het lijkt misschien een lange lijst, maar als u eenmaal alles begrijpt, is het echt de moeite waard om te lezen over de mogelijkheden van uw huis voor verbetering en besparing. Het betekent niet dat een huis energie-efficiënt moet zijn om een Energy Star-beoordeling te krijgen.