Totaal zorg Wonen
Image default
Bedrijven

Bijzondere vacatures in de zorg

Werk jij in de zorg en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Heb jij ook nog een speciale specialisatie in de zorg? Dan is deze blog voor jou. Werk jij namelijk in de zorg en heb je een specialisatie in mensen met een verstandelijke n/of lichamelijke beperking, een niet aangeboren hersenletsel of mensen met problemen op het gebied van psychiatrie of verslaving? Aarzel dan vooral niet om even verder te lezen. In dit werkveld staan er namelijk een hoop toffe vacatures open.

 

Organisatie

De organisatie waarbij er vacatures open staan op dit gebied is Lievegoed. Lievegoed is een organisatie met een rijke antroposofische traditie. Er wordt bijgedragen aan een samenleving waarin alle mensen zoveel mogelijk meedoen. De basis hiervan ligt bij de kwaliteit van leven en het deel uitmaken van een helende, uitnodigende en verzorgende gemeenschap. Zo een gemeenschap noemen we ook wel caring community. Iedereen is alleen een mens als je een relatie hebt met andere mensen. Zowel op gebied van familie, vriendschap en liefde. Lievegoed richt zich op het individu, maar ook op het individu in verbondenheid met de gemeenschap. Wanneer dit in balans is komen beide tot leven. Er wordt gewerkt vanuit kracht van de gemeenschap. Er is een gezonde balans tussen hart, hoofd en handen. Lievegoed gelooft dat ieder mens in de kern gezond is. Het accent ligt dan ook op kwaliteiten, talenten, wensen en mogelijkheden.

 

Vacatures

Wat de Lievegoed vacatures dan zijn die open staan? Dat zij er een hoop. Ook in bijna iedere grote stad in Nederland zijn er wel Lievegoed vacatures te vinden. Je kunt solliciteren al GZ psycholoog, maar ook als ambulant begeleider, persoonlijke begeleider, zorg assistent of logopedist. Ook kun je vrijwilliger worden of zelfs nachtzorgmedewerker. Stage lopen? Ook dat kan bij deze organisatie. Neem een kijkje op de website en vind je droomvacature. Veel succes met het vinden van een passende baan.