Totaal zorg Wonen
Image default
Bedrijven

Beton Cire blijft ook in 2022 populair

Beton Cire, je kent het vast wel, een cementstuc die je wel in badkamers ziet of in wellnessruimtes. Al jaren is Beton Cire, dat oorspronkelijk afkomstig is uit Frankrijk, een populaire keuze voor afwerking van met name luxe badkamers. Het woord luxe is hier wel op zijn plaats vanwege verschillende redenen. Ten eerste geeft Beton Cire een van de meest luxe uitstralingen in het interieur. Ten tweede is Beton Cire al jaren populair, maar zie je het niet overal waardoor het zijn exclusieve uitstraling behoudt. Als laatste reden is Beton Cire redelijk prijzig in aanschaf. Dit klinkt als een nadeel, maar is echter niet alleen maar negatief. Lees verder voor meer informatie over dit bijzondere materiaal.

Wat kost Beton Cire?

Om direct een vraag te beantwoorden die veel mensen zullen hebben, de prijs van Beton Cire zit rond de 80 euro per vierkante meter. Dit lijkt een hoge prijs, maar laat je niet afschrikken zoals veel andere mensen wel doen. Wanneer je namelijk de prijs met die van tegels vergelijkt, dan zit een kwalitatieve tegel al snel op 40 euro per vierkante meter. Echter, hier komen nog kosten voor de tegels laten zetten bij. Daarnaast kan het zijn dat je de tegels op termijn wilt vervangen, zeker wanneer je een trendy tegel kiest die na enkele jaren weer uit de mode is. Beton Cire is tijdloos, en zal naar verwachting over 10 jaar nog steeds modern ogen.

De luxe uitstraling van Beton Cire

De luxe uitstraling is hetgeen dat veel mensen over de streep trekt om toch voor Beton Cire te kiezen. Mede door de hoge prijs blijft dit materiaal dat gevoel van exclusiviteit behouden. Zet dit bijvoorbeeld af tegen marmer, dat door de komst van relatief goedkope keramische marmerlook tegels flink heeft ingeboet aan zijn gevoel van exclusiviteit. Zelfs in een klein appartement kom je badkamers tegen van marmerlook tegels. Marmer is gemeengoed geworden, terwijl Beton Cire dat zeker niet is.

Eenheid aanbrengen

Met Beton Cire is eenheid aanbrengen bijzonder makkelijk. Je kunt het zelfs doorleggen in een andere ruimte. Hoe meer vierkante meters je laat doen, des te hoger de korting op de prijs van Beton Cire aanbrengen. Er zit dus ook een financieel voordeel aan. Maar het belangrijkste is dat de eenheid die je krijgt in combinatie met die warme donkere kleur, je een gevoel van geborgenheid geeft die geen enkel ander materiaal kan geven. Je badkamer wordt een rustige plek voor ontspanning waarbij je je geborgen voelt tussen de donkere muren. Kun je het je al voorstellen?

G-vloeren.nl: dé gietvloer expert voor particulier en bedrijf

 

Keuze in uitstraling

Modern Beton Cire kan door een bedrijf in allerlei tinten gemaakt worden. Hierbij zijn jouw wensen leidend. Geef dus gerust aan bij het bedrijf voor Beton Cire hoe jij het hebben wilt. Wanneer je kiest voor een luxe product, dan is de service ook bijpassend hieraan. Dat is nog een voordeel van deze optie. Je krijgt maatwerk en de persoonlijke aandacht die eigenlijk bij een product dat jaren meegaat standaard zou moeten zijn.