Totaal zorg Wonen
Image default
Woningen

Beste manier om je plafond aan te pakken

Soms kijk je naar je plafond en wil je er een nieuwe draai aan geven, maar wat weet je niet precies. Heb je wel eens gedacht aan een verlaagd plafond? Dit ziet er stijlvol uit en kan ook erg praktisch zijn. Je kan bijvoorbeeld een verlaagd plafond in de woonkamer plaatsen voor een extra dimensie en in de keuken kan je bijvoorbeeld de spotjes erachter wegwerken. Plafondgarant is gespecialiseerd in verlaagde plafonds en daardoor leveren ze kwaliteit. Ze zijn ook op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Het is erg fijn dat je terecht kan bij iemand die er verstand van heeft. Je leest hier meer over hoe je je plafond het beste aan kan pakken.

 

Het werk laten doen door experts

Als je kiest voor een verlaagd plafond is het wel de bedoeling dat dit op een goede manier gedaan wordt. Je wil er natuurlijk geen omkijken naar moeten hebben en het moet er mooi uitzien. Daarom kies je voor personen die hier verstand van hebben en jou advies kunnen geven. Binnen vier weken na de offerte kan er gestart worden en de werkzaamheden kunnen binnen een week gedaan worden. Wil je ook dat er geschilderd wordt? Dan wordt dit een week erna voor je gedaan.

 

Hoe komt het eruit te zien?

Een verlaagd plafond kan bestaan uit metalen of houten profielen. Er wordt gekeken wat voor materiaal het beste bij jouw huis past. Er worden gipsplaten op bevestigd en uiteindelijk wordt het strak en naadloos afgewerkt. Je kan ervoor kiezen om hier gelijk verlichting bij te willen en dit kan ook meegeleverd. Ook kan je hier advies over krijgen en het kan voor je gemonteerd worden. Het ziet er stijlvol uit en je creëert er een extra dimensie mee.

 

Waar kan je een verlaagd plafond plaatsen?

Een verlaagd plafond kan geplaatst worden in de woonkamer, badkamer, keuken en zolder. Overal kan dit dus wel. Het zorgt voor geluidsisolatie en het voorkomt warmteverlies. Het dient niet alleen voor het mooie uiterlijk dus. Het is ook erg geschikt voor kantoor. Het wordt minder saai hierdoor en de ruimte wordt hierdoor direct geüpgraded. Plafondgarant zet zijn kennis en ervaring in om jou een verlaagd plafond te bieden waar je lang plezier van hebt op meerdere manieren.