Totaal zorg Wonen
Image default
Beurzen en evenementen

Ballondecoratie

Ballondecoraties

Een ballonnenboog, een hart gemaakt van honderden kleine ballonnen, losstaande (thema)figuren, wij kunnen vele decoraties vervaardigdigen. Of het nu gaat om één of enkele stuks of een complete zaalaankleding, bij Globos Ballonnen bent u op het juiste adres.

Globos Ballonnen is een belangrijke partner als het gaat om ballondecoraties bij openingen, festiviteiten, bruiloften, geboorte(feesten), jubilea, en overal waar feestelijke decoraties nodig zijn. Door de creatieve instelling, hoge mate van materialenkennis en het volgen van vele cursussen in binnen- en buitenland, zijn wij in staat voor ieder evenement een passende oplossing te bieden. Door evenwichtige kleurkeuze en toevoegen van meerwaarde, zijn wij in staat het karakter van het evenement mede te bepalen. Of het nu zakelijk, chique of juist extravagant moet zijn, wij kunnen de uitstraling bieden die u wenst.

Het is ondoenlijk om een richtprijs te geven voor zaaldecoraties. Dit vanwege factoren als omvang, thema, oppervlakte van de zaal, hoogte, mogelijkheden etc. Omtrent onze tarieven kunnen wij u altijd in een persoonlijk gesprek adviseren.

http://www.ballonboog.nl