Totaal zorg Wonen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vastgoedbeheer: Verhuur van jouw vastgoed tot in de puntjes geregeld!

Je vastgoedbeheer uit handen geven is een goed idee wanneer je je woningen(en) of bedrijfspanden wil verhuren, maar zelf geen zin hebt in de administratieve taken of het onderhoud van je woning. Je kunt dit namelijk ook compleet uit handen geven aan een professional. 

Vastgoedbeheer volledig geregeld.

Als je geen zin heb in het zelf onderhouden van je bedrijfspanden of woningen, maar je deze toch wil verhuren, dan kun je dit uitbesteden. Vastgoedbeheer is dan de beste keuze voor jou. Een professional regelt dan alles voor je. Denk daarbij maar aan het contact met de huurders, maar ook de selectie daarvan. Het onderhouden van de panden, maar ook de administratieve taken en de financiele afhandeling ervan. Het zit allemaal inbegrepen bij het laten beheren van je vastgoed door de professionals van Immen Vastgoed. 

Hoe werkt Vastgoedbeheer?

Eigenlijk is het heel simpel. Allereerst plannen wij een momentje om samen door je vastgoed portefeuille en je behoeften te lopen. Zo komen wij er snel genoeg achter waar jij op zit te wachten en hoe wij jou het leven makkelijker kunnen maken. Dat is namelijk precies wat het laten beheren van je vastgoed je op zou moeten leveren. Het moet je leven eenvoudiger maken. Gelukkig hebben ze bij Immen vastgoed jarenlange ervaring en een breed netwerk aan professionals zodat jij kiest voor zekerheid en een betrouwbare partner.

Nadat we het eerste gesprek hebben afgerond, maken wij een plan voor je en krijg je van ons een voorstel toegestuurd. In dit voorstel vertellen wij je precies wat we voor je uit handen kunnen nemen, wat je zelf zou kunnen blijven doen en wat de bijbehorende kosten en baten zijn. Alles wat wij doen is maatwerk. We kkunnen helpen bij het screenen van huurders, centraal aanspreekpunt zijn, incassoprocedures uitvoeren en helpen bij de afhandeling van klachten en storingen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

https://immenvastgoed.nl/