Totaal zorg Wonen
Image default
Aanbiedingen

Van Eldik Ladders

 

 

Midden in de Betuwe zit het bedrijf Van Eldik Ladders. Sinds 1891 worden hier houten – ladders en trappen gemaakt.  Inmiddels zijn er veel vormen en maten als het gaat om de trappen.

 

Houten trappen

Om een overzicht te krijgen van de variatie in houten trappen leggen we je uit wat er allemaal beschikbaar is:

–          Zoldertrappen

–          Videtrappen

–          Boekenkasttrappen

–          Keukentrappen

–          Werktrappen

En van iedere trap heb je nog verschillende soorten. Dus we kunnen het ons voorstellen dat het soms lastig is om een goede houten trap aan te schaffen.

 

Zoldertrappen

Een zoldertrap heeft meerdere functies en meerdere namen. Deze trap kom je ook tegen onder de naam videtrap of vlieringtrap. Het is een rechte trap die je los tegen een opgang zet. Dus je overbrugt hiermee een verdieping. Het is een goed alternatief voor een vlizotrap. Alleen zet je deze trap dus makkelijker aan de kant wanneer je hem niet nodig hebt. Daardoor ga je efficiënt om met je beschikbare ruimte.

 

Keukentrappen

De keukentrap kent ook veel benamingen. Wellicht is de bekendste nog wel de huishoudtrap. Maar de term werktrap kom je ook vaak tegen. En ook hiervoor geldt dat je deze trap in verschillende varianten kunt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan: de enkele trap, de dubbeltrap en de plateautrap. Daarbij zijn ze tot 12 treden hoog te verkrijgen. Dat is ongeveer op 225 cm hoogte. Daardoor kun je met deze trap in huis overal gemakkelijk bij.

 

Boekenkasttrap

De trap voor een boekenkast is een apart soort trap geschikt voor je boekenkast. Daarmee kun je al je boeken goed sorteren. Deze trap ik naast in grenenhout ook in beukenhout verkrijgbaar. Dat zorgt voor een mooie uitstraling bij je boekenkast. Met een set haken en een rail kun je deze trap veilig gebruiken. Met deze haken creëer je een soort vaste trap. Maar wel een die je dus makkelijk los kunt haken en simpel opbergt.

 

Houten trappen van Van Eldik Ladders

Door de jarenlange ervaring schept Van Eldik Ladders helderheid in het aanbod van houten trappen. Daardoor weet je zeker dat je altijd het juiste product koopt voor jouw klus of project. Daarnaast helpen we je graag als je er even niet uitkomt. Dan staan onze medewerkers je graag te woord. Of kom even langs in onze werkplaats. We hebben veel houten trappen op voorraad zodat je snel aan de slag kunt. De koffie staat klaar!