Totaal zorg Wonen
Image default
Aanbiedingen

Valentijnsdag komt eraan!

Misschien heb je er nog niet over nagedacht, maar Valentijnsdag komt alweer om de hoek kijken. De dag van de liefde waarop jij jouw partner even goed in het zonnetje kan zetten en duidelijk kan maken hoe lief je diegene eigenlijk wel niet hebt. Natuurlijk kan je dit doen door een lekker ontbijtje klaar te maken, of door een presentje voor hem of haar te kopen, maar heb je er al eens over na gedacht om jouw geliefde te verrassen met een activiteit? Een cadeautje, maar dan in ‘’doen’’ vorm? Als dit jouw interesse wekt, lees dan vooral even met ons mee! Vijf tips voor een verrassende activiteit met jouw vriend of vriendin. 

 

Oldtimer huren 

Tegenwoordig is geen vervoersmiddel meer te gek en soms zie je nog sneller iemand met een skateboard naar werk gaan in plaats van gewoon, met de benenwagen. Is het dan niet des te leuker om jouw geliefde te verrassen met een vervoersmiddel, lekker terug in de tijd? Er zijn in Nederland veel bedrijven waar je voor een (mid-)dag een oldtimer kan huren. Zo’n oldtimer komt vaak samen met verschillende routes die je kan rijden! Perfect voor een dagje met z’n tweetjes er tussenuit. 

 

Picknicken 

Verras jouw lief met een winterpicknick! Verzorg extra fleecedekentjes en zorg dat je handschoenen; muts en sjaal van jouw partner stiekem hebt ingepakt. Met de picknickmand achter in de auto rijden jullie naar een fijne plek; ergens in het bos of wellicht bij een leuk meertje? Doordat je bent voorbereid op de Februarikou, kunnen jullie in principe heel wat uurtjes blijven zitten! 

 

Overnachten in een hotel

Neem jouw geliefde eens een nachtje mee weg! Natuurlijk is dit een veel voorkomende verrassing, maar vaak houdt het op bij het hotel zelf. Onze tip: denk verder dan dat. Zorg bijvoorbeeld dat de kaarsen vast klaar staan als jullie binnenkomen of verras jouw partner met een heerlijke fles champagne op de kamer. Een andere optie is om jouw partner bij binnenkomst direct te verwennen met een heerlijke massage of laat het bad lekker vollopen met een heerlijke bath-bomb. Uiteindelijk gaat er toch niets boven een avondje samen genieten? Voor de finishing touch kan je mooie lingerie aantrekken om jouw partner nóg extra te verrassen! Tip: De mooiste lingerie vindt je op Lingerie-Heaven

 

https://www.lingerie-heaven.nl/