Totaal zorg Wonen
Image default
Zorg

Vacatures in de zorg vind je op HappyNurse

Is jouw goede voornemen van 2020 om bij te dragen aan de zorg in Nederland? Goed nieuws, want de zorg staat te springen om jou. Nog meer goed nieuws, is dat medewerkers in de zorg meer gaan verdienen waardoor het aantrekkelijk wordt om een carriereswitch te maken (als je nog niet in de zorg werkt). Om jou te helpen aan de leukste baan, heeft HappyNurse een ruim aanbod aan vacatures in de zorg

Werken in de zorg? Zo werkt HappyNurse

Op de website van HappyNurse vind je een ruim aanbod van zorgvacatures. Voor elke functie. In elk gebied. Maar bovenal vacatures die passen bij jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld in deeltijd werken of tijdelijk. Ook deze vacatures vind je op de website. Met de zoekfunctie en slimme filters krijg je snel die vacatures te zien die bij jouw passen. Zelf als je wilt werken als ZZP’er, kun je terecht bij HappyNurse.

Snel jouw doormbaan vinden

Zoeken naar vacatures is heel gemakkelijk op HappyNurse. De vacatures zijn verdeeld naar zorgsector en regio. Zo kun je heel gericht zoeken naar een nieuwe baan in de zorg en waarschijnlijk nog dicht bij huis ook. Tijdens het zoeken kun je zoekopdrachten verfijnen met filters. Werk je het liefst 16 uur? Filter dan op het aantal uren. Ook zijn vacatures op opleidingsniveau te selecteren. Een nieuwe baan zoeken in de zorg is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Werken als ZZP’er in zorg

Steeds vaker zie je dat orgprofessionals aan de slag gaan als ZZP’er. Niet zo gek, want met de enorme krapte op de arbeidsmarkt ben je eigenlijk wel gegarandeerd van werk. En nu administratieve processen digitaal zijn en daardoor ook zijn vereenvoudigd wordt de stap naar ondernemerschap kleiner gemaakt. Zelf wanneer je hulp of advies nodig hebt, sta je er niet alleen voor. HappyNurse helpt namelijk ZZP’er op weg.

Dus, heb je ambities om als zelfstandig zorgondernemer aan de slag te gaan? Bekijk de mogelijkheden op HappyNurse. Op de pagina ‘opdrachten voor ZZP’ers‘ vind je niet alleen advies, maar kun je je ook direct inschrijven. Vervolgens helpt HappyNurse jouw aan een fantastische en zelfstandige nieuwe uitdaging. Dit geeft jou de ultieme vrijheid zonder dat je zorgen hoeft te maken over inkomen. Zo zie je maar, werken in de zorg kan op vele manier en HappyNurse biedt jou de mogelijkheden. Ga naar de website van HappyNurse.

Meer dan 600 vacatures in de zorg

Alle zorgvacatures zijn verdeeld naar zorgsector. Werk je graag in de curatieve zorg, gehandicaptenzorg werken? Of werk je graag met ouderen? Met meer dan 600 zorgvacatures staat jouw nieuwe job er waarschijnlijk gewoon tussen. Ga je aan de slag? Dan werk je voor HappyNurse. Dit betekent dat salaris en alle overige zaken waar je mee te maken krijgt als werknemer voor je worden geregeld. En besluit je om op een gegeven moment over te stappen naar een nieuwe zorgfunctie? Ook dan gaat dit eenvoudig en snel met HappyNurse. Werken in de zorg is leuker met HappyNurse.

Over HappyNurse

HappyNurse is een thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel met vestigingen door heel het land. De achterliggende gedachte van HappyNurse is dat elke zorgmedewerker zijn of haar kwaliteit en kracht beter kan benutten. Hierdoor wordt de aandacht voor patiënten verbeterd en neemt het plezier in het werk toe. De missie van HappyNurse is dan ook een ‘Happy’ patiënt. Ga naar de website van HappyNurse voor meer informatie.

 

https://happynurse.nl