Totaal zorg Wonen
Image default
Zorg

Uw gezondheid op de eerste plaats bij Care Delta

Voor Care Delta is er maar één ding belangrijk en dat is uw gezondheid. Iedereen, jong en oud wilt graag gezond blijven (of worden). Bij Care Delta zorgen wordt er voor gezorgd dat u zo lang mogelijk optimaal en zelfstandig kan blijven functioneren, op het gebied van horen, zien en slapen.

Goed zien

Een van de belangrijkste zintuigen is toch wel het zicht, hoe zou het zijn als je zicht ineens achteruit gaat en de wereld daardoor steeds kleiner wordt? Dat is toch verschrikkelijk? Bij Delta Care wordt er alles aan gedaan om weer goed te kunnen gaan zien. Bij Care Delta wordt er niet gekeken naar de standaard protocollen, maar wordt er echt gekeken naar de persoon die voor ons staat. Ieder mens is uniek, heeft zijn / haar eigen wensen en ideeën en zijn of haar eigen problemen met het zien. Wij hebben dan ook een ruime keuze uit lenzen, leesbrillen en lenzenvloeistof, zodat er voor ieder wel een bruikbaar iets tussen zit. 

Goed horen

Naast de ogen zijn de oren ook een belangrijk zintuig. Als de oren niet meer goed werken verandert het geluid of valt dit zelfs misschien wel volledig weg. Bij Care Delta wordt er goed bekeken waardoor het gehoor achteruit gegaan is en vervolgens wordt er een passende oplossing gezocht om het probleem op een zo passend mogelijke manier, naar wens van de klant, op te lossen. Zodat deze een groot deel van het gehoor weer terug krijgt en zo beter kan functioneren in het dagelijks leven. Dit zorgt ervoor dat het individu weer deel kan nemen met groepsgesprekken bij bijvoorbeeld verjaardagen. 

Moeite met in slaap vallen?

Naast het gehoor en de ogen is Care Delta ook gespecialiseerd om het slapen te optimaliseren. Iedereen heeft slaap nodig om goed te kunnen functioneren. Mocht het slapen op de een of andere manier niet (meer) goed gaan. Dan kan Care Delta middels slaaptrackers of aroma verspreiders wellicht verhelpen. Door de slaaptracker kan er bekeken worden waardoor het slapen niet goed gaat en de aroma verspreider kan zorgen voor een ontspannen sfeer bij het slapen gaan. Dit alles om het slaappatroon te verbeteren. 

Meten

Meten is weten wordt wel eens gezegd. Bij Care Delta zijn diverse meet apparaten beschikbaar om zo de gezondheid in te gaten te kunnen houden. Hierbij kan gedacht worden aan saturatiemeters, thermometers, bloeddrukmeters, alles om de gezondheid van het individu in de gaten te houden.

Gezond leven, dat wilt toch iedereen?

https://www.caredelta.nl/