Totaal zorg Wonen
Image default
Aanbiedingen

Tips voor een warme sfeer in huis

Wil je het thuis lekker gezellig hebben, maar lukt het nog niet zo goed om die warme sfeer te krijgen die je wilt? Heel begrijpelijk. Zeker als je niet zo van de huisstyling bent of pas bent verhuisd is het lastig om de juiste fijne sfeer te krijgen. Lees hier de tips voor een warme sfeer in huis.

Kaarsenset

Maak gebruik van de warmte van kaarsen en kies een mooie kaarsenset. Met een mooie kaarsenset creëer je niet alleen sfeer, maar een kaars zorgt ook echt voor een heel klein beetje extra warmte. Door te kiezen voor een kaarsenset, weet je ook al zeker dat de kaarsen leuk bij elkaar passen.

Schoon en opgeruimd

Je zou het bijna vergeten, maar schoonmaken en opruimen doet wonderen. Vaak zien we rommel die er al lang staat niet meer. Toch zorgt rommel in huis onbewust dan wel bewust voor een bepaalde onrust in huis. Dat is dus niet zo bevorderend voor een warme sfeer.

Iets aan de muren

Wat vaak je vaak bij een nieuwe woning merkt is dat je nog een soort echo in huis hoort. Dat klinkt hol en veel mensen vinden dat een warme sfeer tenietdoen. Zorg daarom dat er voldoende aan de muren hangt. Denk hierbij aan schilderijen, maar ook aan bijvoorbeeld gordijnen. Wil je gordijnen alleen ter decoratie en voor een warme uitstraling? Dan kun je ook kiezen voor siergordijnen die niet sluiten, maar wel voor sfeer zorgen.

Warme, knus en persoonlijk

Fleecedekentjes, mooie kussens… Dit soort dingen zorgen voor sfeer. Wat ook helpt is een persoonlijke inrichting. Zet er dingen in die voor jou een speciale betekenis hebben. Daarbij doen fotolijstjes met foto’s van dierbaren of mooie momenten het ook goed voor de sfeer. Ten slotte moet je ook goede verlichting hebben voor sfeer. Als je alleen groot licht hebt, komt een ruimte al snel kil over, als je dat licht tenminste niet kunt dimmen.

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kaarsen/kaarsen-sets/