PVC spanplafonds met een egaal resultaat

Bij een nieuw plafond komt best wel wat werk kijken, behalve als u voor een PVC spanplafond van Camee bvba kiest. Niet alleen werken deze professionals razendsnel en vakkundig, een spanplafond vergt minder tijd en afbraakwerk. U beschikt dus een heel stuk sneller over een nieuw plafond en dat in een mum van tijd.

 

PVC spanplafonds zonder zorgen

Ook voor PVC spanplafonds is Camee bvba de geknipte partij. Een spanplafond is eigenlijk een strak opgespannen doek of folie die over u bestaande plafond wordt aangebracht. Er komt dus geen of weinig afbraakwerk bij kijken en uw PVC spanplafond is dan ook een stuk sneller geplaatst. Deze folie of doek is trouwens in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zodat uw spanplafond perfect de uitstraling heeft die u verkiest. Logisch dat PVC spanplafonds de voorbije jaren steeds aan populariteit hebben gewonnen.

De voornaamste reden waarom spanplafonds worden geplaatst is omdat ze foutjes in plafonds wegwerken. Met een spanplafond krijgt u een perfect egaal resultaat. Er is geen onderliggende structuur nodig en doordat de folie net een tikkeltje kleiner is dan het bestaande plafond, blijft het steeds strak zitten.

 

Waarom kiezen voor een spanplafond?

Er zijn heel wat redenen waarom mensen meer en meer kiezen voor een spanplafond. Niet alleen is het snel en betaalbaar, er komt ook geen of weinig kap- of breekwerk bij kijken. Meestal is op één dag u spanplafond geïnstalleerd, inclusief ruimte voor spots. De keuze aan kleuren is enorm, dus met een spanplafond kan u qua stijl alle kanten uit. Wist u trouwens dat polyester spanplafonds koud worden geplaatst en pvc spanplafonds warm?

 

Meer weten over PVC spanplafonds?

Wenst u bijkomende informatie over spanplafonds? Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan bij Camee bvba. U zal versteld staan van de prijs en gelukkig met de service en het resultaat.

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/pvc-spanplafonds/