Totaalzorgwonen

Positieve effecten met de detox juice kuur

Met de detox juice kuur reset jij even je gehele lichaam en kan het daarna weer op een natuurlijke wijze je lichaam verzorgen en draag jij dus bij aan een gezonder leven voor jezelf. Door middel van een korte periode geen vast voedsel tot je te nemen laat jij jezelf even tot rust komen en door wel de juiste stoffen en mineralen tot je te nemen door middel van vloeibaar voedsel kom je niets te kort, maar draag je wel bij aan een gezond bestaan. Je kunt ervoor kiezen door dit te doen door de nieuwe trend die nog niet zo lang geleden het leven is ingeroepen, genaamd intermittent fasting. Met deze manier van eten, eet je een langere periode niets. Dat betekent dat je bijvoorbeeld 8 uur lang alles wat je wil eten tot je neemt en de overige zestien uren eet je niets. 

Vasten en de detox juice kuur

Op deze manier kan je je lichaam ten goede komen, maar door hier een detox juice kuur aan toe te voegen zorg je helemaal dat je lichaam zoveel voordelen krijgt dat je hier gelijk een boost van krijgt en het effect snel merkt. In je slaap wordt het meeste verbrand en dit moment is het beste moment voor je lichaam om te herstellen. Door hier nog een aantal uren aan vast te plakken door op deze manier te leven, verleng je dus het moment van herstel van je lichaam. In de combinatie met de detox juice kuur wordt dit effect extra versterkt.

Hoelang duurt de detox juice kuur?

De detox juice kuur wordt meestal 3 tot ongeveer 6 dagen gedaan door de meeste mensen. Hoe langer je de detox juice kuur doet hoe groter het effect is op je lichaam, maar dit hangt helemaal af van wat jij zelf aan kan en fijn vindt. Als je al ervaring hebt met vasten dan is de detox juice kuur beter vol te houden. Kijk altijd naar jouw situatie en luister naar je lichaam.