Totaal zorg Wonen
Image default
Bedrijven

Lekkere geurstokjes voor een volmaakte sfeerbeleving

Er is geen sterker associatief vermogen dan het reukvermogen. We gebruiken dit zintuig bij culinaire spijzen, wijnen en parfums. Het geeft een extra dimensie aan onze dag. Zo ook een eigen huisparfum in de vorm van geurstokjes. Geurstokjes maken van je huis een thuis. Je wordt bij binnenkomst omarmd door je eigen bekende, favoriete geur. Voor een ander die binnenkomt geeft het een extra sfeerbeleving.

Heerlijke, exclusieve, hoog kwalitatieve, luxe geurstokjes heeft luxewoondecoratie.nl. Zij hebben keuze uit verschillende sfeervolle geuren en kleuren. Geurstokjes van luxewoondecoratie.nl zijn er in deze soorten:

1. Romantic Rose: Een vrouwelijke, bloemige geur van pioenrozen in volle bloei.

2. Cashmere Lotus: Een boeket geur die wordt opgefrist met een zachte Lotus Geur.

3. Mysterious Musk: Een geur van Musk, Amber, Jasmijn en een zweem van sandelhout.

4. Cotton de Fleur: Een zachte, frisse bloemengeur met jasmijn en weidelelie.

5. Smokey Gatsby: Een rijke vintage cologne afgewisseld door houtachtige tonen en donkere musk.

6. Oud Noir: Een kruidige houtgeur gecombineerd met Sandalwood en heerlijke kruiden.

7. Een mix van vier populaire geuren in één verpakking, namelijk:

  • Morning Boost, die ruikt naar een frisse was.
  • Day Dreaming, die ruikt naar bloemen.
  • Go Sparkle, die ruikt naar Amber met zijn zoete, harsachtige, intieme en warme geur.
  • Mindful Moment, die ruikt naar de zomer in een flesje.

Al deze unieke, fantastische geuren komen vrij zodra je de stokjes in de diffuser plaatst. Uiteraard kan je al deze geuren met elkaar combineren om jouw favoriete lucht te creëren. Door hun mooie uitstraling zijn geurstokjes dé finishing touch in je interieur.

Natuurlijk kan een geurkaars ook een fijne geurbeleving geven, al geven geurstokjes een veiliger gevoel dan een brandende kaars. Daar waar je een kaars alleen aan zal doen als je thuis bent, geven je geurstokjes de hele dag een lekkere geur af, ook tijdens je afwezigheid en slaap. Een praktisch voordeel van geurstokjes is ook dat je geen last meer hebt van ongewenste geurtjes. Zo geeft bijvoorbeeld een toilet die voorzien is van geurstokjes, een frisse en schone indruk. We verkopen leuke ook dieren beeldjes.